• lab-217043_1280

Langsung Panas & Air Jacket Air-Jacketed CO2 Incubator

bubuka

Inkubator CO2 seueur dianggo dina panalungtikan ilmiah pikeun tumuwuh sareng ngajaga budaya sél.A Heal Force CO2inkubator nyayogikeun anjeun simulasi alam anu teu tertandingi pikeun mastikeun kaayaan pertumbuhan anu optimal pikeun budaya anjeun sepanjang waktos.Éta sababna aranjeunna janten pilihan panaliti munggaran dina widang aplikasi kalebet rékayasa jaringan, fértilisasi in vitro, neurosains, panalungtikan kanker sareng panalungtikan sél mamalia sanés.

Rincian produk

Tag produk

2

Aman pikeun budidaya

Budidaya sél hususna nyaéta prosés anu sénsitip pisan dimana baktéri, virus, spora jamur sarengmycoplasmas bisa ngancurkeun budaya berharga atawa distort hasil tés, ngabalukarkeun leuwih gawé.Cageur Force solvesmasalah ieu ngagunakeun desain unik tur métode éféktif pikeun mastikeun kaayaan steril.
2

90 ℃ disinfection panas beueus (HF90 & HF240)

HF90 sareng HF240 dilengkepan sistem disinfeksi panas beueus 90 ℃.Siklus sterilisasi sapeuting anu divalidasi ngajamin ngancurkeun kuman anu dipercaya anu tiasa ngaganggu padamelan anjeun sareng henteu peryogi padamelan tambahan, sapertos ngaleupaskeun kelengkapan interior.Mycoplasma 100% ngaleungitkeun dina siklus disinfeksi rutin.

Disinfeksi ultraviolét (HF151UV & HF212UV)

Lampu ultraviolét anu umurna panjang dipasang di bagian tukangeun HF151UV sareng HF212UV pikeun ngasterilisasi hawa ruangan sareng cai dina waduk pikeun ngajaga kaayaan bebas kontaminasi dina ruangan.Pikeun nyandak pangaruh maksimal tina disinfeksi, panjang gelombang sinar UV dijaga dina 254nm.
2
2

Desain gampang-to-beresih

Prosés beberesih sacara signifikan disederhanakeun ku kamar interior Heal Force anu unik, mulus, ditarik jero, anu ngirangan daérah dimana kontaminasi tiasa akumulasi.Inkubator Heal Force nawiskeun rasio anu paling tiasa dianggo-spasi-ka-volume kusabab total henteuna kelengkapan tambahan dina kamar interior.

Inlet filter pikeun suplai CO2

Sadaya jalur suntik gas disaring nganggo saringan HEPA pikeun ngaleungitkeun najis sareng rereged sateuacan disuntikkeun kana kamar.Saringan HEPA tiasa nyaring partikel anu langkung ageung tibatan 0.3μm dina 99.998%.
2
2

Leres pisan tanpa kondensasi, bahkan dina tingkat kalembaban hawa anu luhur

Kalembaban hawa anu luhur nyegah kultur sél tina garing sareng ogé ngajaga osmolaritas konstan dina médium kultur.Kalayan inkubator CO2 kami, anjeun tiasa damel sareng kalembaban hawa dugi ka 95% samentawis témbok interal tetep garing (Dina raraga nyegah kontaminasi, kumaha ogé, henteu aya kondensasi anu kedah kajantenan).Sistem reservoir cai tilted anu dipaténkeun ngajaga kalembaban hawa leres-leres stabil.

Kontrol suhu anu optimal

A Sistim pemanasan jaket hawa dipercaya digabungkeun jeung sensor suhu PT1000 ensures precision tinggi jeung distribusi panas homogen di pedalaman.Dinamika beredar mastikeun waktu recovery pondok tur saimbang kaluar sagala fluctuations disababkeun ku panto muka pikeun dudung Force CO2 incubators.Ieu nyadiakeun panyalindungan dipercaya iraha wae, utamana pikeun budaya sénsitip.
2
■ The manaskeun utama nyadiakeun kadali hawa tepat.
■ The manaskeun handap warms cai sulingan jeung ensures kalembaban chamber.
■ The manaskeun panto luar nyegah kondensasi dina panto jero tur facilitates recovery hawa gancang sanggeus lawang panto.

Dibagi, panto kaca jero

Tilu panto kaca jero (HF90) mertahankeun kaayaan iklim stabil, ngaminimalkeun sagala parobahan kalembaban, panas jeung konsentrasi gas, shortens kali recovery nyata sarta salajengna ngurangan résiko kontaminasi.Genep satengah ukuran disegel panto kaca jero jeung rak nu pilihan pikeun model HF240.Hal ieu ngamungkinkeun sababaraha pamaké pikeun digawekeun ku alat anu sarua.
2

Fungsi otomatis ngamimitian

Fungsi ngamimitian otomatis, anu sacara signifikan nyederhanakeun operasi alat, ngandung ngamimitian otomatis inkubator sareng kalibrasi sistem pangukuran.Konduktivitas termal CO2sensor boga baseline na otomatis reset tanpa adjustment manual.Inkubator tiasa dimuat langsung saatos rutin ngamimitian réngsé.
2

spésifikasi

Modél

HF90

HF240

HF151UV

HF212UV

Pangwangunan

 

Dimensi exterior

(W×D×H)

637×762×909(mm)

25.1×30.0×35.8(inci)

780×820×944(mm)

615 × 768 × 865 mm)

"910×763×795(mm)

30.7×32.3×37.2(inci)

24.2×30.2×34.1(inci)

35,8 × 30,0 × 34,1 (inci)

Dimensi interior

(W×D×H)

470×530×607(mm)

18,5 × 20,8 × 23,9 (inci)

607×583×670(mm)

470×530×607(mm)

"600×588×600(mm)

23,9 × 22,9 × 26,4 (inci)

18.5×20.9×23.9(inci)

23,6 × 23,1 × 23,6 (inci)

Jilid interior

151L / 5.3cu.ft.

240L / 8.5cu.ft.

151L / 5.3cu.ft.

212L / 7.5cu.ft.

Beurat bersih

80kg / 176lbs.

80kg / 176lbs.

75kg / 165lbs.

95 kg / 209 lbs

Interior

Tipe 304, eunteung finish, stainless steel

 

jaba

Electrolyzed galvanization baja, bubuk coated

 

Panto batin

3 panto jero standar

6 mini panto jero pilihan

hiji standar panto jero

hiji standar panto jero

Suhu

 

Métode pemanasan

Jaket Panas & Udara Langsung (DHA)

 

Temp.sistem kontrol

Mikroprosesor

Temp.sénsor

PT1000

Temp.rentang

5 ℃ luhur suhu ambient ka 50 ℃

 

Temp.kasaragaman

± 0,2 ℃

± 0,2 ℃

± 0,2 ℃

± 0,3 ℃

Temp.stabilitas

± 0,1 ℃

± 0,1 ℃

± 0,1 ℃

± 0,1 ℃

CO2

 

Tekanan asup

0,1 MPa

0,1 MPa

0,1 MPa

0,1 MPa

Sistim kontrol CO2

Mikroprosesor

Mikroprosesor

Mikroprosesor

Mikroprosesor

sénsor CO2

konduktivitas termal

konduktivitas termal

konduktivitas termal

konduktivitas termal

rentang CO2

0 nepi ka 20%

0 nepi ka 20%

0 nepi ka 20%

0 nepi ka 20%

stabilitas CO2

± 0,1%

± 0,1%

± 0,1%

± 0,1%

Kalembaban

 

Sistim humidifying

Reservoir cai dirancang husus

 

Kalembaban relatif

≥95%

≥95%

≥95%

≥95%

Volume waduk cai

3L

3L

4L

6L

Rak

 

Dimensi rak

(W×D)

423×445(mm)

16,7 × 17,5 (inci)

423×445(mm)

16,7 × 17,5 (inci)

423×445(mm)

16,7 × 17,5 (inci)

590×510(mm)

23,2 × 20,1 (inci)

Pangwangunan rak

3,10

3,12

3,10

3,12

Standar, Maksimum

Tipe 304, eunteung finish, stainless steel

 

Kelengkapan

 

palabuhan aksés

Standar

Standar

Pilihan

Pilihan

Saringan hawa

0.3μm, Éfisiensi: 99.998% (pikeun CO2)

 

Kontak alarm jauh

Standar

De-kontaminasi

90 ℃ disinfeksi panas beueus

90 ℃ disinfeksi panas beueus

lampu UV

lampu UV

kakuatan dipeunteun

600W

735W

600W

700W

Sasayogian tanaga

220V/50Hz (standar)

110V/60Hz (Pilihan)

Sistim alarem

Gangguan daya * Suhu luhur/rendah * Panyimpangan CO2 * RH * Panto ajar * Perlindungan overheat mandiri

Kaluaran data

RS232


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami