• lab-217043_1280

Nyageurkeun kakuatan Tri-Gas Incubator

Kontrol suhu

●Direct pemanasan ngamungkinkeun recovery hawa gancang bari jaket hawa nyadiakeun isolasi ngalawan fluctuations hawa ambient

● sensor suhu PT1000 ensures kontrol hawa stabil kalayan gradién itte sarta recovery hawa ajakan tanpa overheat

●Tilu setélan kontrol suhu (manaskeun utama, manaskeun panto luar jeung panyalindungan overheat) ngaleutikan kondensasi sarta ngahasilkeun uniformity hawa tepat


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

2

kontrol CO2

●Drift bébas IR CO2 sensor responds pisan gancang parobahan konsentrasi gas

●Otomatis-enol dijalankeun sacara otomatis pikeun mulangkeun indikator ka 'nol' unggal 24 jam

●HEPA filter of CO2 inlet port bisa nyabut pangotor jeung rereged jeung efisiensi 99.998% @ 0.2um

●Standar CO2 silinder otomatis changer gera pamaké sarta ensures suplai CO2 kontinyu

2

kontrol O2

● Pangropéa-gratis sensor zirconuim oksida: hirup panjang, linearity alus tur precision tinggi

● sensor oksida ieu calibrated otomatis (otomatis-kal) jeung tetep dina incubator salila 90 ° C decontamination rutin

● dirancang ogé O2 / modul inlet N2 impoves stabilitas kalembaban di chamber

2

Kalembaban konstan

● aréa permukaan cai badag disadiakeun ku waduk cai kalawan sudut condong sarta rounded

● Alarm tingkat cai anyar (karungu jeung katempo) ngabejaan pamaké lamun waduk cai perlu dieusian.

● sensor kalembaban standar ensures tingkat luhur konstan asor pikeun nyegah budaya ti drying kaluar

panganteur ramah-pamaké

● Microprocessor kalawan panel kontrol lemes-rampa pikeun operasi optimum

● Layar TFT-LCD ukuran badag pikeun suhu, konsentrasi CO2, O2 jeung RH

● Alarm visual jeung audio komprehensif pikeun sakabéh parameter

● panganteur diagnostik nyadiakeun solusi komprehensif pikeun masalah remen encountered

● standar port RS232 pikeun komunikasi jeung logging instrumen éksternal

Pencegahan kontaminasi

● 90 ° C disinfection rutin decontaminates sakabéh interior chamber bari ngabalukarkeun kirang ruksakna komponén éléktronik

● Dina tés mandiri, bunderan disinfeksi rutin kabuktian lengkep ngaleungitkeun rupa-rupa rereged kaasup mycoplasma

● A casing jero lengkep lemes jeung sudut rounded ngurangan possiblity tina kontaminasi disumputkeun Gampang-removable, rak replaceable nyieun chamber meresihan prosés gancang jeung efisien.

2

spésifikasi umum

Temp.Métode kontrol

Jaket panas sareng hawa langsung

Rentang kalembaban (% RH)

≥95%±3%

Temp.Sénsor kontrol

Pt1000

Jilid interior

151 L

Temp.Rentang (℃)

Amb.+2 nepi ka 55 ℃

Diménsi éksternal (mm)

637×768×869 (W×D×H)

Temp.Akurasi (℃)

<± 0.1

Diménsi interior (mm)

470×530×607 (W×D×H)

Waktos Pamulihan

≤7 mnt (Saatos 30 detik. Muka panto)

Beurat bersih

80 Kg

Sistim kontrol CO2

Mikroprosesor PID

Jumlah baku tina rak

3

rentang CO2(% CO2)

0~20

Jumlah maksimum rak

10

Akurasi CO2(%CO2)

± 0,1

Ukuran rak (mm)

423×445 (W×D)

sénsor CO2

IR baku atawa TC pilihan

Max.Beban per rak (Kg)

10

rentang O2(% CO2)

3%-20%, 22%-85%

Konfigurasi listrik sadia

220V±10%/ 50Hz (60Hz)

Akurasi O2(%CO2)

± 0,2

Dipeunteun Power

≤650VA+10%

sénsor O2

zircoonuim

Bahan interior

Baja tahan karat, tipe 304

7BZ-HF100-01H spésifikasi 7BZ-HF100-01L spésifikasi
sénsor CO2 IR sénsor CO2 IR
rentang O2 (%O2) 22%-85% rentang O2 (%O2) 3%-20%
7BZ-HF100-00T spésifikasi 7BZ-HF100-001 spésifikasi
sénsor CO2 TCD sénsor CO2 IR

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami