• lab-217043_1280
  • LuoRon 0.1ml PCR full skirt 96 well plate

    LuoRon 0.1ml PCR rok pinuh 96 ogé piring

    LuoRon 0.1ml PCR rok pinuh 96 well plat geus resmi dileupaskeun, nu leuwih cocog pikeun operasi otomatis Anjeun.LuoRon 0.1ml PCR rok pinuh piring 96-sumur mangrupikeun pangrojong anu tiasa dianggo pikeun percobaan PCR biologis molekular, anu dipikabutuh pikeun ngadeteksi nukléat koronavirus anyar ...
    Maca deui
  • Deteksi protéin N rékombinan tina galur varian Omicron ku antibodi monoklonal Covid-19 henteu kapangaruhan.

    Dina tanggal 9 Nopémber 2021, varian koronavirus anyar B.1.1.529 munggaran dideteksi tina conto kasus Afrika Kidul.Kurang ti 2 minggu, galur mutan janten galur mutan dominan tina kasus inféksi makuta anyar di Afrika Kidul, sareng pertumbuhan gancangna parantos ngahudangkeun ...
    Maca deui
  • LuoRon CLT series pipette tips officially launched, extended design, for your experiment to provide reliable guarantee!

    LuoRon CLT runtuyan pipette tips resmi dibuka, desain nambahan, pikeun percobaan anjeun nyadiakeun jaminan dipercaya!

    LuoRon CLT runtuyan pipette tips resmi dibuka The CLT runtuyan nozzle anyar bisa cocog paling merek saluran tunggal jeung multi-kanal pipette, nyadiakeun jaminan dipercaya pikeun percobaan suksés mayoritas tanaga laboratorium.Sakabeh runtuyan desain ultra-panjang bisa ngaleutikan c ...
    Maca deui
  • Proper maintenance and usage of Centrifuges

    Pangropéa anu leres sareng panggunaan Centrifuges

    Centrifuge mangrupakeun alat umum di laboratorium, sarta utamana dipaké pikeun misahkeun fase padet jeung cair dina leyuran koloid.Centrifuge nyaéta ngagunakeun gaya centrifugal kuat dihasilkeun ku rotasi-speed tinggi tina centri...
    Maca deui
  • Congratulations

    Wilujeng

    Ladies jeung gentlemen, Bungah pendak sareng anjeun dina dinten nice.Pikeun ngamajukeun produk médis & laboratorium sareng nyayogikeun jasa anu saé, kami parantos ngawangun halaman wéb énggal.Hatur nuhun pikeun sareng abdi dina hal penting ieu ...
    Maca deui
  • How to detect Novel Coronavirus Virus(2019-nCoV)?

    Kumaha cara ngadeteksi Novel Coronavirus (2019-nCoV)?

    Jumlah inféksi sareng maotna global terus naék saprak pandémik COVID-19 dimimitian.Dina Séptémber 2021, jumlah maotna global tina COVID-19 ngalangkungan 4.5 juta, kalayan langkung ti 222 juta kasus.COVID-19 parah ...
    Maca deui