• lab-217043_1280

Warta pausahaan

  • Proper maintenance and usage of Centrifuges

    Pangropéa anu leres sareng panggunaan Centrifuges

    Centrifuge mangrupakeun alat umum di laboratorium, sarta utamana dipaké pikeun misahkeun fase padet jeung cair dina leyuran koloid.Centrifuge nyaéta ngagunakeun gaya centrifugal kuat dihasilkeun ku rotasi-speed tinggi tina centri...
    Maca deui
  • Congratulations

    Wilujeng

    Ladies jeung gentlemen, Bungah pendak sareng anjeun dina dinten nice.Pikeun ngamajukeun produk médis & laboratorium sareng nyayogikeun jasa anu saé, kami parantos ngawangun halaman wéb énggal.Hatur nuhun pikeun sareng abdi dina hal penting ieu ...
    Maca deui
  • How to detect Novel Coronavirus Virus(2019-nCoV)?

    Kumaha cara ngadeteksi Novel Coronavirus (2019-nCoV)?

    Jumlah inféksi sareng maotna global terus naék saprak pandémik COVID-19 dimimitian.Dina Séptémber 2021, jumlah maotna global tina COVID-19 ngalangkungan 4.5 juta, kalayan langkung ti 222 juta kasus.COVID-19 parah ...
    Maca deui