• lab-217043_1280
M`NI]MUD43_)7(1WA3DG6_E

Pak Cui

Sah kawin silang AI alat médis jalan wirausaha

Nu NgadegkeunPak Cuianu lulusan Universitas Sichuan, miboga karir enviable di The industri hukum.Nalika anjeunna terus-terusan kakeunaan industri médis, ogé sajumlah PUSAT pikeun Kontrol Panyakit sareng pencegahan sareng laboratorium, anjeunna sumping sareng Gagasan pikeun ngamimitian usaha.

Anjeunna diajar yén ayeuna, sumberdaya médis domestik dina tekenan hébat, aya kurangna dokter tingkat tinggi, sarta kualitas data ujian ogé perlu dioptimalkeun.Salaku tambahan, dina padamelan anu beurat, analisa manual ngan ukur tiasa ditaksir ku pangalaman dokter, tapi sering nyababkeun tingkat misdiagnosis anu luhur sareng diagnosis anu lasut.

Dina kontéks ieu, anjeunna kaluar tina padamelan na salaku pengacara sareng bakti diri pikeun ngamimitian usaha.Shengshi Hengyang di Sichuan muncul dina cara ieu.Alatan kurangna rupa-rupa sumber dina tahap awal ngamimitian usaha, anjeunna ogé ngalamar sareng kéngingkeun subsidi pikeun situs inkubator tim wirausaha ti SDM sareng Dinas Jaminan Sosial.

Kusabab ngadegna, Shengshi Hengyang geus komitmen nyadiakeun alat bantu akurat pikeun rumah sakit, CENTERS pikeun Control Kasakit jeung pencegahan sarta laboratorium ngaliwatan téhnologi learning jero, sarta nyadiakeun solusi efisien keur sagala rupa lembaga médis.

Ngaliwatan sagala rupa usaha tim, Shengshihengyang geus kahontal tumuwuhna gancang sarta geus miboga popularitas di widang segmented.Sarta milu dina pangwangunan sababaraha proyék nasional.Anjeunna milu dina pangwangunan laboratorium AIDS nasional di 2008, laboratorium influenza nasional di 2009, laboratorium résiko Pangan nasional sareng jaringan idéntifikasi patogén dina 2015. Dina 2020, urang ngadamel kontribusi langkung seueur pikeun merangan COVID-19, sareng ngirim tés COVID-19. peralatan sareng suplai gratis ka CDC lokal ngaliwatan sababaraha usaha dina waktos aya kakurangan alat uji COVID-19 di China, supados tujuan CDC koperasi tiasa dihontal.Samentara éta, Shengshi Hengyang ogé nampi perhatian sareng pujian ti industri.

Ayeuna, bisnis utama shengshi Hengyang pikeun AIDS, tuberkulosis, bala, anthrax, pencegahan kasakit Mikrobiologi, kaamanan pangan jeung aspék séjén.

Salila periode ieu, industri dagang asing Cina urang ogé dimekarkeun gancang, jadi boss nyetél Departemen Perdagangan Luar Negeri dina parusahaan di 2017. Saatos dua taun usaha, Departemen Perdagangan Luar Negeri terus tumuwuh sarta tungtungna jadi bebas sarta ngadegkeun LUORON Trade Luar Negeri Company. .

Dina mangsa nu bakal datang, tujuan urang tina Luoron nyaéta pikeun ngalayanan masarakat, nguntungkeun umat manusa sarta nyieun kontribusi luhur ka industri percobaan médis dunya adhering kana Tenet of Shengshihengyang.