• lab-217043_1280

Saha Urang

parusahaan induk urang dimimitian dina 2006 sarta shengshihengyang janten bebas salaku parusahaan dagang asing di 2017, ayana di Chengdu, Cina, ngarasakeun transportasi merenah jeung lingkungan geulis.shengshihengyang nyaéta perusahaan téknologi tinggi anyar sareng panyadia kualitas alat médis & laboratorium, instrumen Inspeksi sareng analisa, réagen diagnostik in vitro (IVD) sareng bahan konsumsi.shengshihengyang ngembang sacara stabil sareng gancang, gaduh pangalaman anu beunghar dina industri médis sareng laboratorium.Kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi pengadaan hiji-eureun sareng jasa ngaropéa OEM / ODM pikeun distributor médis & laboratorium global sareng pangguna langsung.

img

Naon Urang Laksanakeun

shengshihengyang fokus kana panalungtikan, ngembangkeun, diobral jeung jasa consumables biologis.Pabrik produksi nyaéta kalayan aréa tutuwuhan 10.000 méter pasagi.Cai mibanda kelas 100.000 bengkel produksi bersih, kelas 10.000 workshop assembly tingkat jeung-precision tinggi kapang panalungtikan sarta workshop produksi.Garis produk nyertakeun puluhan consumables biologis, kayaning tips Pipet, runtuyan PCR, tabung Centrifuge, Vials Cryogenic, Elisa Lempeng, runtuyan budaya Cell, pipette Serological, Erlenmeyer flask, Deep sumur 96-sumur pelat, Virus sampling tabung jeung saterusna.Aplikasina kalebet diagnosis molekular, kultur sél, sareng immunotherapy, jsb.

Salaku tambahan, kami ogé ngandelkeun sababaraha alat médis & laboratorium anu kasohor sareng perusahaan mitra réagen anu kami ngagaduhan hubungan anu lami ti mimiti.Dina dasar ieu, jadi shengshihengyang ogé nyadiakeun kualitas luhur médis sarta laboratorium parabot jeung réagen produk: Co2 incubators, Biosafety Cabinets, Centrifuges, Biokimia analyzer, Hematoiogy analyzer, Enzyme immunoassay analyzer, PCR analyzer, COVID-19 Rapid Test / QPCR Kit, asam nukléat. réagen ékstraksi jeung deteksi, réagen Immunoassay, réagen diagnostik flu, sarta réagen diagnostik séjén jeung saterusna.

Ningali maju ka hareup, shengshihengyang Biotéh bakal taat kana narabas industri salaku strategi ngembangkeun ngarah, terus ngaoptimalkeun ranté produk, sarta narékahan pikeun jadi pamimpin dina solusi aplikasi médis sarta laboratorium.

1 (8)
1 (9)
1 (7)

Budaya Perusahaan

Kusabab ngadegna taun 2008, shengshihengyang Biotéh geus dimekarkeun steadily tur gancang.Ayeuna urang geus jadi hiji perusahaan kalawan skala nu tangtu, nu raket patalina jeung budaya perusahaan pausahaan urang:

● Dedicated kana kadali kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana.

● nempel kana iman alus nyaeta ciri inti shengshihengyang.

● Fokus kana sumanget tim sareng maju panangan.

● Terus-terusan ngaleuwihan diri anjeun sareng narékahan pikeun ngalakukeun padamelan anu pangsaéna.

● shengshihengyang specializes di manufaktur high-tungtung consumables palastik pikeun panalungtikan elmu hirup

Naha Milih Kami

Patén

Sadaya patén-patén produk urang.

Pangalaman

Mibanda pangalaman éksténsif dina jasa OEM na ODM (kaasup manufaktur kapang, suntik molding).

Sertipikat

CE, CB, RoHS, FCC, ETL, sertifikasi CARB, sertipikat ISO 9001 jeung sertipikat BSCI.

Pamastian kualitas

100% tés sepuh produksi masal, 100% inspeksi bahan, 100% uji fungsi.

Service Garansi

Garansi sataun sareng jasa saatos-jualan hirupna.

Nyadiakeun Rojongan

Nyadiakeun inpormasi téknis biasa sareng dukungan pelatihan téknis.

Jurusan R&D

Tim R&D kalebet insinyur éléktronik, insinyur struktural sareng desainer penampilan.

Ranté Produksi Modern

Bengkel peralatan produksi otomatis canggih, kalebet kapang, bengkel suntikan suntikan, bengkel perakitan produksi, bengkel percetakan layar sutra, sareng bengkel curing UV.