• lab-217043_1280

Bechtop speed low refrigerated centrifuge

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol microcomputer

• LCD & tampilan Digital

• konci tutup éléktronik, panyalindungan saimbangna

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan

• Program tina RCF bisa nyetél langsung

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak baja Sadaya-, chamber centrifuge stainless steel

• baja Tilu-lapisan pikeun kaamanan


Rincian produk

Tag produk

TDL-6 Benchtop speed low refrigerated centrifuge

6ef4901e1

Parameter Téhnik

Nomer modél

TDL-6

Max Speed

6000 rpm

Max RCF

5120 xg

Kamampuh Max

4x250ml (4000 rpm)

Akurasi Speed

± 10 r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤60 dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 15A

Diménsi

640x560x390(PxLxT) mm

Beurat

80 kg

Kakuatan

1,2 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 ayun-kaluar rotor

4 x 100 ml

5000 rpm

4650xg

4 x 50 ml

NO.2 ayun-kaluar rotor

32 x 15 ml

4000 rpm

2980xg

8 x 50 ml

8 x 100 ml

NO.3 ayun-kaluar rotor

 

4 x 250 ml

4000 rpm

2980xg

Adaptor

8 x 50 ml

4 x 100 ml

36 x 10 ml

40 x 7 ml

20 x 15 ml

48x2-7ml Vakum tabung ngumpulkeun getih 

4000 rpm

3100xg

64x2-7ml Vakum tabung ngumpulkeun getih

NO.4 Microplate ayun LIPI rotor

2x3x96 liang

4000 rpm

1970xg

NO.5 Maneuh-sudut rotor

60 x 50 ml

6000 rpm

5120xg

12 x 15 ml

TDL-6M / TDL-5M Benchtop speed low refrigerated centrifuge

338d9cd61
329c52a61

Fitur & Kaunggulan

• Gampang operasi kalawan LCD touch-sénsitip

• Setélan parameter bisa langsung inputted digital sarta akurat nempatkeun dina angka tunggal.

• Ajakan status calakan tiasa ningalikeun status alat sacara real waktos.

• The mesin adopts Tilu-sumbu gyroscope ngawas kasaimbangan dinamis sakabeh.

• gudang badag bisa nyimpen nepi ka 1000 grup program, 1000 rékaman pamakéan sarta 1000 rékaman sesar.

• Kalawan fungsi tampilan waktos, kaasup taun, bulan, dinten, jam, menit jeung detik, nu merenah pikeun ngalacak catetan pamakéan.

• Aya dua metodeu waktos: Jam / Menit atanapi Menit / Detik.

• Dua model timing anu pilihan: cacah atawa mundur

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration sarta bisa nyetél modél eureun bébas.

• speed, RCF na temp.curves dipintonkeun dina layar anu sarua, sarta hubungan robah bisa ditempo jelas.

• Fungsi konci kecap akses:Pamaké bisa nyetél sandi pikeun konci mesin sarta parameter pikeun nyegah batur ti ngarobah.

• Speed ​​jeung RCF bisa otomatis dirobah sarta dipintonkeun dina hiji layar.

• 22 rupa fungsi panyalindungan kayaning leuwih-speed, leuwih-tekanan, leuwih-panas jeung saterusna.Fungsi ajakan sareng sora sareng téks sakaligus

• Kalawan manual éléktronik nu pernah bisa leungit tur gampang ngagunakeun

Parameter Téhnik

Nomer modél

TDL-6M

TDL-5M

Max Speed

6000r / mnt

5000 r / mnt

Max RCF

5200xg

5200 xg

Kamampuh Max

4x750ml (4000rpm)

Akurasi Speed

± 10 r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤60 dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 15A

Diménsi

600x680x420(PxLxT) mm

Beurat

108 kg

Kakuatan

1,5 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Rotor ayun-kaluar

4 x 100 ml

5000 rpm

4650xg

4 x 50 ml

NO.2 Rotor ayun-kaluar

32 x 15 ml

4000 rpm

2980xg

8 x 50 ml

8 x 100 ml

48 x 2-7 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

64 x 2-7 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

NO.3 ayun-kaluar rotor

4 x 250 ml

5000 rpm

5200xg

Adaptor

8 x 50 ml

4 x 100 ml

36 x 10 ml

40 x 7 ml

20 x 15 ml

NO.3 Ayun-kaluar Microplate rotor

2x3x96 liang

4000 rpm

1970xg

 

NO.5 Ayun-kaluar rotor

 Cangkir gantung buleud

4 x 500 ml

  4200 rpm

 3550xg

 Adaptor

12 x 50 ml

36 x 15 ml

76 x7 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

 Ngayun LIPI rotor 

20 x 50 ml

40 x 15 ml

80 x 10 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

112x2-7ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

100 x 1,5 ml

Ngagantung cangkir

Pipa RIA ukuran 148 x 5 ml

96x2-7ml Vakum tabung ngumpulkeun getih

Rak piring mikro

4x2x96 liang

 

Rotor ayun-kaluar handap kerucut

4 x 250 ml

4000 rpm

3400xg

NO.6 Rotor ayun-kaluar

4 x 750 ml

 

4000 rpm

 

3500xg

 Adaptor

12 x 100 ml

20 x 50 ml

48 x 15 ml

96x2-7ml Vakum tabung ngumpulkeun getih

NO.7 Rotor ayun-kaluar

6 x 250 ml

4000 rpm

3580xg

NO.8 Maneuh-sudut rotor

(Cocok pikeun TDL-6M)

6 x 50 ml

6000 rpm

5120xg

12 x 15 ml


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami