• lab-217043_1280

Tabung kempelan getih otomatis decapping centrifuge

• Variabel frékuénsi drive motor, pangropéa-gratis , speed kontrol akurat

• Otomatis nyabut cap tube vakum getih salila centrifuging, ngaronjatkeun efisiensi gawé

• Low, sedeng, Sistim filter efisien tinggi bisa nyaring gas noxious sanggeus centrifuging na decapping promptly, éféktif nyingkahan inféksi cross sampel, sarta ngurangan résiko inféksi ku baktéri operator.

• LCD & tampilan Digital, kenop noel.

• chamber stainless steel, awak sadaya-baja

• konci éléktronik

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 pamaké program.


Rincian produk

Tag produk

DD-5G Bio-kaamanan nyaring centrifuge decapping otomatis

LD-5G-1

Fitur & Kaunggulan

• RCF bisa nyetél langsung

• awak baja Tilu-lapisan pikeun kaamanan

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, speed kontrol akurat tur jadi awét

• Centrifugation na cap-off bisa réngsé sakaligus pikeun nyegah remixing sampel sanggeus separation

• Cocog jeung vakum Vakum tabung ngumpulkeun getih jeung sagala rupa kapasitas

• alat sterilization UV mangrupa pilihan

Parameter Téhnik

Laju max

5000 r / mnt

Max RCF

5200 xg

Kamampuh Max

4 x 250 ml

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Jangkauan Timer

1 mnt ~ 99H59 mnt / inci

Geuning

≤60dB(A)

Kakuatan

AC 220V 50HZ 15A

Motor

Variabel frékuénsi drive motor

Diménsi

650x550x840(PxLxT) mm

Beurat

135 kg

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Rotor ayun-kaluar

4 x 250 ml

5000 rpm

5200xg

NO.2 Rotor Ayun-kaluar (kalayan fungsi cap off otomatis)

80 x7 ml

4000 rpm

3400xg

NO.3 Rotor ayun-kaluar

(kalayan fungsi cap off otomatis)

120 x 7 ml

4000 rpm

3580xg

NO.4 Rotor ayun-kaluar

(kalayan fungsi cap off otomatis)

140 x 7 ml

4000 rpm

3580xg

Tabung kempelan getih LD-5G otomatis decapping centrifuge

LD-5G-1

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, pangropéa-gratis, speed kontrol akurat

• Otomatis nyabut cap tube vakum getih salila centrifuging, ngaronjatkeun efisiensi gawé

• Gantina cap-off handmade, nyegah kontak réagen jeung awak manusa, ngurangan résiko inféksi

• LCD & tampilan Digital, kenop noel.

• chamber stainless steel, awak sadaya-baja

• konci éléktronik

• compressor diimpor, refrigerants CFC-gratis

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 pamaké program.

• RCF bisa nyetél langsung

• awak baja Tilu-lapisan pikeun kaamanan

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, speed kontrol akurat tur jadi awét

• Centrifugation na cap-off bisa réngsé sakaligus pikeun nyegah remixing sampel sanggeus separation

• Cocog jeung vakum Vakum tabung ngumpulkeun getih jeung sagala rupa kapasitas

Parameter Téhnik

Laju max

5000 r / mnt

Max RCF

5200 xg

Kamampuh Max

4 x 250 ml

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Jangkauan Timer

1 mnt ~ 99H59 mnt / inci

Geuning

≤60dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 15A

Motor

Variabel frékuénsi drive motor

Diménsi

650x550x840(PxLxT) mm

Beurat

165 kg

Kakuatan

1,8KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Rotor ayun-kaluar

4 x 250 ml

5000 rpm

5200xg

NO.2 Ayun-kaluar

(kalayan fungsi cap off otomatis)

80 x7 ml

4000 rpm

3400xg

NO.3 Rotor ayun-kaluar

(kalayan fungsi cap off otomatis)

120 x 7 ml

4000 rpm

3580xg

NO.4 Rotor ayun-kaluar

(kalayan fungsi cap off otomatis)

140 x 7 ml

4000 rpm

3580xg

TD-5G Benchtop Getih Tube Otomatis Decapping Centrifuge

TD-5G-3

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, pangropéa-gratis, speed kontrol akurat.

• Otomatis nyabut cap tube vakum getih salila centrifuging, ngaronjatkeun efisiensi gawé

• Gantina cap-off handmade, nyegah kontak réagen jeung awak manusa, ngurangan résiko inféksi.

• LCD & tampilan Digital, kenop noel.

• chamber stainless steel, awak sadaya-baja

• konci éléktronik.

• RCF bisa nyetél langsung.

• Centrifugation na cap-off bisa réngsé sakaligus pikeun nyegah remixing sampel sanggeus separation

• Cocog jeung vakum Vakum tabung ngumpulkeun getih jeung sagala rupa kapasitas.

Parameter Téhnik

Laju max

5000 r / mnt

Max RCF

5200 xg

Kamampuh Max

4 x 250 ml

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Jangkauan Timer

1 mnt ~ 9999 mnt 59s / inci / kontinyu

Geuning

≤60dB(A)

Kakuatan

AC 220V 50HZ 10A

Motor

550x450x365(PxLxT) mm

Diménsi

45 kg

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Rotor ayun-kaluar

4 x 250 ml

5000 rpm

5200xg

NO.2 Rotor ayun-kaluar

32 x7 ml

4000 rpm

3100xg

NO.3 Rotor ayun-kaluar

(kalayan fungsi cap off otomatis)

56 x7ml

4000 rpm

3400xg

NO.4 Rotor ayun-kaluar

(kalayan fungsi cap off otomatis)

80 x7 ml


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami