• lab-217043_1280

piring kultur sél, piring Petri

Cawan petri mangrupikeun piring laboratorium anu dianggo pikeun kultur mikroba atanapi sél.Ieu diwangun ku handap datar, disc ngawangun jeung tutup a.Biasana dijieun tina kaca atawa plastik.Bahan piring Petri dasarna dibagi jadi dua kategori, utamana plastik jeung kaca, kaca bisa dipaké pikeun bahan tutuwuhan, budaya mikroba jeung sél sato budaya adherent ogé bisa dipaké.Plastik bisa jadi bahan poliétilén, disposable jeung sababaraha pamakéan, cocog pikeun inokulasi laboratorium, nyirian, operasi separation baktéri, bisa dipaké pikeun budaya bahan tutuwuhan.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Fitur tina piring Budaya sél

· piring kultur sél mangrupa bahan idéal pikeun kultur sél.Henteu aya distorsi optik dina mikroskop.Indéks digital di handapeun unggal potongan cocog pikeun pangguna pikeun nangtukeun lokasi sél.

· Teu aya pirogen, teu aya éndotoksin.

· High transparan bahan polystyrene kelas médis.

· Sterilisasi EB.

· Desain tumpukan ngajadikeun tumpukan sareng neundeun langkung gampang.

· The adhesion sél éta alus teuing sanggeus perlakuan beungeut plasma vakum.

· Beungeut datar tur transparan ngajadikeun sél euweuh distorsi optik handapeun mikroskop.

● Parameter produk

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Jumlah total

 

piring kultur sél

LR803100

piring kultur sél 100 mm

10 / kantong
30 kantong / sarung

300

60*32*25

LR803060

piring kultur sél 60mm

20 / kantong
25 kantong / sarung

500

38*35*35

LR803035

piring kultur sél 35mm

10 / kantong
50 karung/karung

500

13*12*6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami