• lab-217043_1280

kultur sél flasks Ventilasi panutup panutup Sealing

Sababaraha sél jeung jaringan bisa tumuwuh dina gantung, tapi sajumlah signifikan sél mamalia merlukeun kantétan permukaan.Ku alatan éta, botol budaya, piring budaya sareng piring petri anu dianggo pikeun nyayogikeun lingkungan pikeun budaya sél in vitro henteu ngan ukur transparan, henteu beracun sareng steril, tapi ogé peryogi modifikasi permukaan pikeun ngaktipkeun aranjeunna nempel kana témbok, ngabagi sareng tumuwuh.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Fitur of Luoron biologis Cell Budaya Flasks

· Kantong bungkusan aseptik.

· Definisi High, 100% polystyrene murni.

· Desain stacking henteu gampang ngageser, gampang tumpukan.

· Sterilisasi sinar éléktron.

· Idéntifikasi angka angkatan produk, gampang dilacak.

· Teu aya pirogen, teu aya éndotoksin.

· Desain patén anu unik, henteu aya sudut paéh dina botol.

· Panutup porous (panutup mémbran saringan) jeung mémbran hidrofobik 0,22 μ m nu kondusif pikeun bursa gas hawa sarta nyegah polusi mikroba.

● Parameter produk

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Diménsi karton

labu kultur sél

LR803025

Sel Kultur Flask, 25cm², panutup Ventilasi

12 kantong / kotak, 25 kantong / kotak

56.5*37*29

LR803075

Sel Kultur Flask,75cm², panutup Ventilasi

5 kantong / kotak 18 kantong / kotak

56.5*37*29

LR803175

Sel Kultur Flask,175cm², Panutup ventilasi

5 kantong / kotak 10 kantong / kotak

64*52.5*29

LR803026

Sel Kultur Flask, 25cm², panutup Sealing

12 kantong / kotak, 25 kantong / kotak

56.5*37*29

LR803076

Sel Kultur Flask,75cm², panutup Sealing

5 kantong / kotak 18 kantong / kotak

56.5*37*29

LR803176

Sél Kultur Flask,175cm², panutup Sealing

5 kantong / kotak 10 kantong / kotak

64*52.5*29


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami