• lab-217043_1280

pipette éléktronik, Tunggal & Multi-kanal

Fitur

• akurasi High, kinerja tinggi stepper motor ensures akurasi sarta repeatability, ngaleungitkeun kasalahan pipetting manual

• A motor disetir pipette kontrol digital kalawan multifungsi

• 2 tombol nanganan sadaya setelan operasional

• beurat Light, desain ergonomic, dimensi awak leutik pikeun penanganan gampang nu ngajamin pipetting kacapean bébas

• Pipetting, Pergaulan, Stepper sareng Éncér (Ngan dPette+)

• Pipetting, Pergaulan (dPette)

• speeds adjustable pikeun aspirasi jeung dispensing

• Batré Li-ion sareng mode ngecas dual ngaktifkeun waktos operasi anu langkung panjang

• calibration diri


Rincian produk

Tag produk

212 (1)

dPette+

Pipet Éléktronik Multifungsi
212 (2)

dPette

Pipet Listrik Basajan

spésifikasi

Rentang volume
μL

Nambahan
μL

TestVolume
uL

kasalahan akurasi

kasalahan precision

uL

%

sduL

CV%

0,5-10 uL

0,01 uL

10
1

± 0,10
± 0,035

± 1.0
± 3,5

0.05
0.03

0.5
3.0

5-50uL

0,1 uL

50
5

± 0,40
± 0,15

± 0,8
± 3.0

0.15
0.125

0.3
2.5

30-300 uL

1uL

300
30

± 1,8
± 0,9

± 0,6
± 3.0

0.6
0.21

0.2
0.7

100-1000uL

5uL

1000
100

± 6.0
± 3.0

± 0,6
± 3.0

2.0
0.6

0.2
0.6

214804

dPette+

Pipet éléktronik 8-kanal multifungsi

Pipet éléktronik dalapan saluran multifungsi nyaéta alat pipetting listrik anu didorong ku kadali digital.Téknologi éléktronik panganyarna kami ngajamin efisiensi anu luhur, akurasi sareng hasil anu tepat pikeun laboratorium anu diatur modern anu ngirangan kasalahan manusa henteu paduli tingkat kaahlian pangguna, sareng mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun panaliti ilmiah.
214804
214804

spésifikasi

Jilid Rentang
μL

Nambahan
μL

TestVolume
uL

akurasi kasalahan

precision kasalahan

uL

%

sduL

CV%

0,5-10 μl

0.01 μl

10

± 0.20

±2.0

0.1

1.0

1

± 0.08

±8

0.05

5.0

10-100μl

0.1μl

100

± 0.8

± 0.8

0.3

0.3

10

± 0.3

±3

0.2

2

30-300 μl

1μl

300

±1.8

± 0.6

0.9

0.3

30

± 0.9

±3

0.3

1.0


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami