• lab-217043_1280

Titrator éléktronik, Dispenser botol

Titrator éléktronik

The dTrite Digital Burette nyadiakeun akurat, tepat jeung merenah titration botol-top, kitu ogé kaamanan operator optimum.Ieu ngagabungkeun duanana fungsi stirrer magnét sarta titrator, sahingga leuwih gampang pikeun operator pikeun ngahontal hasil nyugemakeun dina widang kimia analitik, industri pangan, analisis cai jsb.


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    dTrite

    212

    Fitur

    • motor kualitas luhur kalawan precision alus teuing jeung akurasi

    • kontrol éléktronik nyadiakeun operasi kacapean-gratis

    • Panel kadali jauh nyegah gangguan manual salila operasi

    • Diwangun-di stirrer magnét pikeun operasi lengkep jeung gampang

    spésifikasi

    Rentang Volume mL Kalulusan ml A≤±
    % μl
    0.5-5 0.1 0.5 25
    1.0-10.0 0.2 0.5 50
    2.5-25.0 0.5 0.5 125
    5.0-50 1.0 0.5 250
    10-100 2.0 0.5 500

    dFlow

    Éléktronik Botol-Top Dispenser

    212

    spésifikasi

    Rentang volume
    0.1-99.9mL, Max angkat piston nyaéta 10mL, résolusi nyaéta 100μL
    Akurasi Volume
    Dispenser: Urang Sunda = 10mL ± 30μL;CV = 10ml ± 10μL
    Stepper: R = 1mL ± 6μL;CV = 1ML ± 9μL
    Kisaran Suhu Operasi
    10°C-30°C
    Kontrol kualitas
    DIN EN ISO 8655
    Tipe Kontrol
    Kadali éksternal

    DispensMate-Pro
    DispensMate-S

    Anyar Botol-Top Dispenser

    2 skéma pilihan nawiskeun résistansi kimiawi anu luhur sareng kateguhan dina kisaran volume dugi ka 100 ml
    212

    spésifikasi

    Rentang volume
    0.1-99.9mL, Max angkat piston nyaéta 10mL, résolusi nyaéta 100μL
    Akurasi Volume
    Dispenser: Urang Sunda = 10mL ± 30μL;CV = 10ml ± 10μL
    Stepper: R = 1mL ± 6μL;CV = 1ML ± 9μL
    Kisaran Suhu Operasi
    10°C-30°C
    Kontrol kualitas
    DIN EN ISO 8655
    Tipe Kontrol
    Kadali éksternal

    DispenMate-Pro

    Piston kaca mulus sareng desain stop kontak, kalayan résistansi kimia anu kuat, operasi résistansi lemes sareng rendah.

    DispensMate-S

    Cincin sealing anti korosi kalayan résistansi kimiawi anu kuat.

    Fitur

    • lalawanan kimiawi High sadaya komponén dispensing

    • pinuh autoclavable dina 121oC

    • Sadia dina 5 ukuran pikeun dispensing jilid tina 0.5mL mun 100mL

    • fungsi recovery réagen ngurangan runtah sarta nyegah dripping lamun teu di operasi

    • mékanisme konci volume gancang jeung dipercaya

    • Gampang ngabongkar tur bersih, pangropéa minimum

    • Pikeun cair jeung tekanan uap nepi ka 500 mbar;viskositas nepi ka 500 mm²/s;suhu nepi ka 40 ° C;dénsitas nepi ka 2,2 g / cm

    • adjustable aspirating tube pikeun botol jangkungna béda

    • Disadiakeun sareng adaptor anu paling umum (S40, GL32, GL38, GL25, GL28)

    spésifikasi

    212

    Asesoris

    212

    DispensMate

    Botol-Top Dispenser

    212

    Fitur

    • lalawanan kimiawi Alus, komponén kakuatan tinggi dijieunna tina PTFE, FEP, BSG, PP

    • Pinuh autoclavable dina 121o C (Bagian diaksés cair)

    • Sadia dina 4 ukuran pikeun dispensing jilid tina 0.5mL mun 50mL

    • Gampang pikeun beberesih jeung perawatan

    • The tube ngurangan variabel pilihan jeung safcecekelan ety ngamungkinkeun dispensing saum sareng tepat

    • tekanan uap max: 500mbar;viskositas max;500mm2/s;hawa max: 40 ° C;dénsitas max: 2,2g / cm3

    • Disadiakeun sareng adaptor anu paling umum (S40, GL32, GL38, GL25, GL28)

    spésifikasi

    Ucing No.

    Rentang volume
    ml

    wisuda
    ml

    A≤±

    CV≤

    μl

    μl

    7032100001

    0.5-5

    0.1

    0.5

    25

    0.1

    5

    7032100002

    1.0-10

    0.2

    0.5

    50

    0.1

    10

    7032100003

    2.5-25

    0.5

    0.5

    125

    0.1

    25

    7032100004

    5.0-50

    1.0

    0.5

    250

    0.1

    50

    Asesoris

    212

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami