• lab-217043_1280

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Jenis jaminan anjeun nawiskeun?

Kami nyayogikeun garansi 1 taun pikeun sadaya barang kami.

Sabaraha lami kutipan valid?

Sacara umum, harga kami valid pikeun sabulan ti tanggal petik.Harga bakal disaluyukeun luyu dumasar kana fluctuations harga bahan baku sarta parobahan pasar.

jasa naon bisa kami nyadiakeun?

Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CIF, EXW;

Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD, CNY;Ditampa Tipe pamayaran: T/T, Tunai, Alipay, Alibaba

Iraha abdi tiasa kéngingkeun hargana?

Urang biasana cutatan pas urang meunang panalungtikan Anjeun.Upami anjeun peryogi balesan anu gancang, punten wartosan kami email anjeun atanapi Skype, akun Whatsapp, kami bakal ngahubungi anjeun ASAP.