• lab-217043_1280

Platform tés Asam Nukléat Gancang, Akurat

Parangkat lunak papan sareng panel layar ageung, gampang dianggo: layar rampa warna 7 inci nunjukkeun sadaya parameter, hasil tés sareng kurva uji waktos nyata.

Portabel sareng hampang: beuratna ngan ukur 4kg.Éta tiasa dianggo sareng catu daya kendaraan pikeun deteksi langsung di tempat.

Sistem deteksi sinyal optik sénsitip sarta efisien, fluoresensi multi-kanal tanpa crosstalk: dumasar kana lénsa Fresnel unik,-efisiensi tinggi PMT jeung LED bébas-pangropéa.16-liang scanning nyokot ngan 1s.

Sistim kontrol hawa ultra-gancang: refrigeration sirkulasi cair unik.

Cocog jeung 0.2mL PCR tabung transparan atawa dalapan stripes, bisa ngukur 16 sampel dina hiji waktu.

fungsi software bisa ngaropéa.

mémori data 4G.Hasil tés tiasa diékspor nganggo USB atanapi dicitak.


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Kapasitas sampel 2 × 8 0.2ml tube / strips, jelas
Volume réaksi 10-50 μl
Layar cabak Enya
Téknologi siklus termal Peltier, sirkulasi cair refrigeration
Max.Laju pemanasan / cooling 6,0°C/s
rentang suhu pemanasan 4 – 100 °C
Akurasi suhu ± 0,2 ° C
Kasaragaman suhu ± 0,2 ℃ @60 ℃ ± 0,3 ℃ @ 95 ℃
Sumber cahaya éksitasi Monochrome efisiensi tinggi LED
Alat deteksi PMT
Modeu deteksi Gancang liang-demi-liang scanning
saluran fluoresensi Standar: FAM / SYBR, VIC / HEX / TET Pilihan: ROX,CY5/TAMRA
Sensitipitas gén salinan tunggal
rentang dinamis 10 pesenan salinan gedéna
Modeu analisis Analisis nilai CT, analisis kuantitatif mutlak
Ukuran [W×D×H] 205 × 190 × 98 mm
Sasayogian tanaga 100-240V atanapi Pilihan 12V, kakuatan mobile 10A
Beurat 4 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami