• lab-217043_1280

Lantai nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangakuan rotor otomatis pikeun nyegah ti overspeed

• Ngonci rotor otomatis,tanpa Ngonci kacangan, bolts, wrenches, jsb Éta aman, merenah tur gancang nyandak tur nempatkeun langsung.

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• diagnosis sesar otomatis

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan, tepat dina kadali hawa

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan


Rincian produk

Tag produk

LG-10M lanté nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

LG-10M-1

Parameter Téhnik

Max Speed

10000 r / mnt

Max RCF

18590 xg

Kamampuh Max

6x1000ml (7000rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤65dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 32A

Diménsi

850x730x930(PxLxT) mm

Beurat

260 kg

Kakuatan

5,5KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Maneuh-sudut rotor

6 x 500 ml

10000 rpm

18590xg

NO.2 Maneuh-sudut rotor

6 x 1000 ml

7000 rpm

11630xg

NO.3 Maneuh-sudut rotor

6 x 300 ml

10000 rpm

16750xg

LG-16M Lantai nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

LG-16M-1

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol microcomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangakuan rotor otomatis pikeun nyegah ti overspeed.

• Ngonci rotor otomatis,tanpa Ngonci kacangan, bolts, wrenches, jsb Éta aman, merenah tur gancang nyandak tur nempatkeun langsung.

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• diagnosis sesar otomatis

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan, tepat dina kadali hawa

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan

Parameter Téhnik

Max Speed

16000 r / mnt

Max RCF

27520 xg

Kamampuh Max

6x500ml (8000rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1 mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤65dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 32A

Diménsi

850x730x930(PxLxT) mm

Beurat

260 kg

Kakuatan

4,5 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Maneuh-sudut rotor

6 x 50 ml

16000 rpm

27520xg

NO.2 Maneuh-sudut rotor

24 x 1,5 / 2,2 ml

16000 rpm

25520xg

NO.3 Maneuh-sudut rotor

16 x 10 ml

16000 rpm

27500xg

NO.4 Maneuh-sudut rotor

6 x 100 ml

14000 rpm

23600xg

NO.5 Maneuh-sudut rotor

8 x 50 ml

14000 rpm

23270xg

NO.6 Maneuh-sudut rotor

6 x 300 ml

10000 rpm

16750xg

NO.7 Maneuh-sudut rotor

6 x 500 ml

8000 rpm

11860xg

NO.8 Rotor ayun-kaluar

4 x 750 ml

4000 rpm

3500xg

LG-18 Lantai nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

LG-18-1

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol microcomputer

• LCD & tampilan Digital

• konci tutup éléktronik, panyalindungan saimbangna

• pangakuan rotor otomatis pikeun nyegah ti overspeed

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• Janten gampang pikeun ngaganti rotor jeung métode tetep elastis husus.

• diagnosis sesar otomatis

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan.

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan

Parameter Téhnik

Max Speed

18000 r / mnt

Max RCF

22500 xg

Kamampuh Max

4x250ml (4500rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤60dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 15A

Diménsi

650x550x840 (PxLxT) mm

Beurat

160 kg

Kakuatan

1,8 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Maneuh-sudut rotor

12x1,5ml / 2,2ml

18000 rpm

22500xg

NO.2 Maneuh-sudut rotor

12 x 5 ml

16000 rpm

20790xg

NO.3 Maneuh-sudut rotor

24 x 1,5 / 2,2 ml

15000 rpm

21630xg

NO.4 Maneuh-sudut rotor

12 x 10 ml

14000 rpm

18110xg

NO.5-1 Maneuh-sudut rotor

6x50ml (buleud handap)

12000 rpm

15970xg

NO.5-2 Maneuh-sudut rotor

6x50ml (handapna kerucut)

NO.6 -1 Maneuh-sudut rotor

4 x 100 ml

10000 rpm

10640xg

NO.6 -2 Maneuh-sudut rotor

8 x 50 ml

No.6-3 Maneuh-sudut rotor

12 x 15 ml

NO.7 Maneuh-sudut rotor

6 x 10 ml

16000 rpm

19070xg

NO.8 Maneuh-sudut rotor

8 x 15 ml

12500 rpm

15580xg

NO.9 Ayun-kaluar Microplate rotor

2x3x96 liang

4000 rpm

1970xg

NO.10 Rotor ayun-kaluar

4 x 250 ml

Punten tingal adaptor 4x250ml LD-5M

4500 rpm

3720xg

LG-21M Lantai nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

LG-21M-1

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangakuan rotor otomatis pikeun nyegah ti overspeed.

• Ngonci rotor otomatis,tanpa Ngonci kacangan, bolts, wrenches, jsb Éta aman, merenah tur gancang nyandak tur nempatkeun langsung.

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• diagnosis sesar otomatis

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan, tepat dina kadali hawa

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan

Parameter Téhnik

Max Speed

21000 r / mnt

Max RCF

47400 xg

Kamampuh Max

6x500ml (10000rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1 mnt~99H 59 mnt/inci

Geuning

≤65dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 32A

Diménsi

850x730x930(PxLxT) mm

Beurat

260 kg

Kakuatan

5 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Maneuh-sudut rotor

16 x 10 ml

21000 rpm

47400xg

NO.2 Maneuh-sudut rotor

24 x 1,5 / 2,2 ml

21000 rpm

43960xg

NO.3 Maneuh-sudut rotor

6 x 50 ml

20000 rpm

44800xg

NO.4 Maneuh-sudut rotor

8 x 50 ml

18000 rpm

38460xg

NO.5 Maneuh-sudut rotor

6 x 100 ml

16000 rpm

30910xg

NO.6 Maneuh-sudut rotor

8 x 100 ml

12000 rpm

19830xg

NO.7 Maneuh-sudut rotor

4 x 300 ml

14000 rpm

28150xg

NO.8 Maneuh-sudut rotor

6 x 300 ml

12000 rpm

24110xg

NO.9 Maneuh-sudut rotor

6 x 500 ml

10000 rpm

18590xg

NO.10 Ayun-kaluar ELISA Plate rotor

2x3x96ml liang

4000 rpm

1970xg

NO.11 Rotor ayun-kaluar

4 x 50 ml

10000 rpm

16200xg

NO.12 Rotor ayun-kaluar

4 x 30 ml

13000 rpm

23800xg

NO.13 Rotor ayun-kaluar

4 x4 x5 ml

12000 rpm

11900xg

LG-22 Lantai nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

ASY_7906

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol microcomputer

• LCD & tampilan Digital

• konci tutup éléktronik, panyalindungan saimbangna

• pangakuan rotor otomatis pikeun nyegah ti overspeed.

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• Janten gampang pikeun ngaganti rotor jeung métode tetep elastis husus.

• diagnosis sesar otomatis

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan.

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan

Parameter Téhnik

Max Speed

22000 r / mnt

Max RCF

34700 xg

Kamampuh Max

4x750ml (4000rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤60dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 15A

Diménsi

650x550x840(PxLxT) mm

Beurat

160 kg

Kakuatan

1,8 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.2 Maneuh-sudut rotor

12 x 5 ml

17000 rpm

22330xg

NO.3 Maneuh-sudut rotor

24 x 1,5 / 2,2 ml

16500 rpm

27140xg

NO.4 Maneuh-sudut rotor

12 x 10 ml

15000 rpm

20160xg

NO.5-1 Maneuh-sudut rotor

6x50ml buleud handap

13000 rpm

18740xg

NO.5-2 Maneuh-sudut rotor

6x50ml handap kerucut

13000 rpm

18740xg

NO.6 -1 Maneuh-sudut rotor

4 x 100 ml

11000 rpm

12870xg

NO.6 -2 Maneuh-sudut rotor

8 x 50 ml

No.6-3 Maneuh-sudut rotor

12x15ml handap kerucut

NO.7 Ayun-kaluar Microplate rotor

2x3x96 liang

4000 rpm

1970xg

NO.8 Rotor ayun-kaluar

 

4 x 250 ml

Punten tingal adaptor 4X250ML tina LD-5M

4500 rpm

3720xg

Adaptor

 

8 x 50 ml

4 x 100 ml

36 x 10 ml

40x7ml vakum Vakum tabung ngumpulkeun getih

 

20 x 15 ml

NO.9 Rotor ayun-kaluar

4 x 500 ml

Punten tingal adaptor 4X500ml LD-5M

4200 rpm

3550xg

Adaptor

 

12 x 50 ml

36 x 15 ml

76x2-7ml vakum Vakum tabung ngumpulkeun getih

 

 

NO.10 Rotor ayun-kaluar

4 x 750 ml

Punten tingal adaptor 4X750ml LD-5M

4000 rpm

3500xg

Adaptor

12 x 100 ml

20 x 50 ml

48 x 15 ml

LG-22M Lantai nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

LG-22M-1

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol microcomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangakuan rotor otomatis pikeun nyegah ti overspeed.

• Ngonci rotor otomatis,tanpa Ngonci kacangan, bolts, wrenches, jsb Éta aman, merenah tur gancang nyandak tur nempatkeun langsung.

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• diagnosis sesar otomatis

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan.

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak Sadaya-baja, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan

Parameter Téhnik

Max Speed

22000 r / mnt

Max RCF

50685 xg

Kamampuh Max

6x500ml (10000rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1 mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤65dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 32A

Diménsi

850x730x930 (PxLxT) mm

Beurat

260 kg

Kakuatan

5KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Maneuh-sudut rotor

16 x 10 ml

22000 rpm

50685xg

NO.2 Maneuh-sudut rotor

24 x 1,5 / 2,2 ml

21000 rpm

43960xg

NO.3 Maneuh-sudut rotor

6 x 50 ml

20000 rpm

44800xg

NO.4 Maneuh-sudut rotor

8 x 50 ml

18000 rpm

38460xg

NO.5 Maneuh-sudut rotor

6 x 100 ml

16000 rpm

30910xg

NO.6 Maneuh-sudut rotor

8 x 100 ml

12000 rpm

19830xg

NO.7 Maneuh-sudut rotor

4 x 300 ml

14000 rpm

28150xg

NO.8 Maneuh-sudut rotor

6 x 300 ml

12000 rpm

24110xg

NO.9 Maneuh-sudut rotor

6 x 500 ml

10000 rpm

18590xg

NO.10 Ayun-kaluar Microplate rotor

2x3x96 liang

4000 rpm

1970xg

NO.11 Rotor ayun-kaluar

4 x 50 ml

10000 rpm

16200xg

NO.12 Rotor ayun-kaluar

4 x 30 ml

13000 rpm

23800xg

NO.13 Rotor ayun-kaluar

4 x4 x5 ml

12000 rpm

11900xg

LG-25M Lantai nangtung speed tinggi kapasitas badag refrigerated centrifuge

1 (9)

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor, kontrol mikrokomputer

• LCD & tampilan Digital

• pangakuan rotor otomatis pikeun nyegah ti overspeed.

• Otomatis-konci rotor, disimpen sarta dicokot merenah

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• diagnosis sesar otomatis

• compressor diimpor, refrigerants CFC bébas, kontrol circuit ganda pikeun refrigeration sarta pemanasan.

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, nu bisa ngadalikeun speed akurat tur boga hirup layanan panjang.

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi.

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan

Parameter Téhnik

Max Speed

25000 r / mnt

Max RCF

64800 Xg

Kamampuh Max

4x1000ml (8000rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Akurasi Suhu

± 1 ℃

Rentang Suhu

-20 ℃ ~ 40 ℃

Jangkauan Timer

1 mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤65dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 32A

Diménsi

850x730x930 (PxLxT) mm

Beurat

280 kg

Kakuatan

5KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Maneuh-sudut rotor

24 x 1,5 / 2,2 ml

25000 rpm

64800Xg

NO.2 Maneuh-sudut rotor

16 x 10 ml

23000 rpm

56880Xg

NO.3 Maneuh-sudut rotor

8 x 50 ml

21000 rpm

52360Xg

NO.4 Maneuh-sudut rotor

6 x 300 ml

12000 rpm

24110Xg

NO.5 Maneuh-sudut rotor

6 x 500 ml

10000 rpm

18590Xg

NO.6 Maneuh-sudut rotor

4 x 1000 ml

8000 rpm

12040Xg

NO.7 Maneuh-sudut rotor

12 x 50 ml

14000 rpm

30070Xg

NO.8 Rotor ayun-kaluar

4 x 750 ml

5000 rpm

5600Xg

NO.9 Rotor ayun-kaluar

6 x 50 ml

10000 rpm

15680Xg

Numutkeun pangabutuh anjeun, rupa-rupa spésifikasi tina Fixed-sudut rotors, rotors ayun-kaluar, rotors aliran kontinyu sarta rotors husus bisa ngaropéa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami