• lab-217043_1280

Lantai nangtung speed low kapasitas badag centrifuge

Fitur & Kaunggulan

• Brushless variabel frékuénsi drive motor

• LCD & tampilan Digital.

• chamber stainless steel, konci tutup éléktronik, panyalindungan saimbangna.

• 40 tingkat akselerasi jeung deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• diagnosis sesar otomatis.

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts Impor kawentar variabel frékuénsi controller, speed kontrol akurat tur jadi awét

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan.

• centrifuge The adopts tilu-sumbu gyroscope ngawas kasaimbangan dinamis sakabeh.


Rincian produk

Tag produk

DD-4000 Lantai nangtung speed low kapasitas badag centrifuge

DD-4000-1

Parameter Téhnik

Max Speed

4000 r / mnt

Max RCF

3580 xg

Kamampuh Max

4x1000ml (3600rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Jangkauan Timer

1mnt~99H59 mnt/inci

Geuning

≤60dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 15A

Diménsi

600x700x900(LxWxH) mm

Beurat

160 kg

Kakuatan

1,1 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 ayun-kaluar rotor

4 x 1000 ml

3600 rpm

3280xg

NO.2 ayun-kaluar rotor

6 x 500 ml

3600 rpm

3030xg

NO.3 ayun-kaluar rotor

4 x 500 ml

4000 rpm

3400xg

NO.4 ayun-kaluar rotor

6 x 250 ml

4000 rpm

3580xg

Rupa-rupa kapasitas sanésna sayogi nganggo adaptor, sapertos 12x50ml, 36x15ml, 76x2-7ml tabung kempelan getih vakum, 30x15ml, 60x2-7ml tabung kempelan getih vakum, jsb.

DD-6000 / DD-5000 Lantai nangtung speed low centrifuge kapasitas badag

ASY_7961
DD-6000-1

Fitur & Kaunggulan

• Variabel frékuénsi drive motor

• LCD & tampilan Digital.

• chamber stainless steel, konci tutup éléktronik, panyalindungan saimbangna

• .40 tingkat akselerasi sarta deceleration, sarta eta bisa nyimpen 12 program pamaké.

• diagnosis sesar otomatis.

• Program tina RCF bisa nyetél langsung.

• Adopts impor kawentar variabel frékuénsi controller, speed kontrol akurat tur jadi awét

• Parameter operasi bisa dirobah salila operasi

• awak baja Sadaya-, baja tilu-lapisan pikeun kaamanan

• centrifuge The adopts tilu-sumbu gyroscope ngawas kasaimbangan dinamis sakabeh.

Parameter Téhnik

Nomer modél

DD-6000

DD-5000

Max Speed

6000 r / mnt

5000 r / mnt

Max RCF

5200 xg

5200 xg

Kamampuh Max

4x800ml (4000rpm)

Akurasi Speed

± 10r / mnt

Jangkauan Timer

1 mnt ~ 99 H59 mnt / inci

Geuning

≤60dB(A)

Sasayogian tanaga

AC 220V 50HZ 15A

Diménsi

650x550x840(PxLxT) mm

Beurat

135 kg

Kakuatan

1,1 KW

Data Téknis rotor

Rotor

Kapasitas

Max Speed

Max RCF

NO.1 Rotor ayun-kaluar

4 x 100 ml

5000 rpm

4650xg

4 x 50 ml

NO.2 Rotor ayun-kaluar

32 x 15 ml

4000 rpm

2980xg

8 x 50 ml

8 x 100 ml

NO.3 Rotor ayun-kaluar

4 x 250 ml

5000 rpm

5200xg

Adaptor

8 x 50 ml

4 x 100 ml

36 x 10 ml

40 x 7 ml

tabung ngumpulkeun getih vakum

20 x 15 ml

48x2-7ml Vakum tabung ngumpulkeun getih

 

4000 rpm

3100xg

64 x 2-7 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

 

NO.4 Ayun-kaluar Microplate rotor

2x3x96 liang

4000 rpm

1970xg

NO.5 Ayun-kaluar rotor

 Cangkir gantung buleud

4 x 500 ml

4000 rpm

 

 

 3400xg

Adaptor

12 x 50 ml

36 x 15 ml

76 x 2-7 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

 

Ngayun LIPI rotor

20 x 50 ml

 

 

 

40 x 15 ml

80 x 10 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih 

112x2-7ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih 

100 x 1,5 ml

Ngagantung cangkir

Pipa RIA ukuran 148 x 5 ml

96x2-7ml Vakum tabung ngumpulkeun getih

Rak piring mikro

4x2x96 liang

NO.6 Rotor ayun-kaluar

4 x 750 ml

 

4000 rpm

 

3500xg

 

Adaptor

12 x 100 ml

20 x 50 ml

48 x 15 ml

96x2-7ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

NO.7 Rotor ayun-kaluar

6 x 250 ml

4000 rpm

3580xg

Adaptor

60x2-7ml Vakum tabung ngumpulkeun getih

30 x 15 ml

No.8 ayun-kaluar rotor

4x800ml pasagi ngagantung cangkir

4000 rpm

3580xg

adaptor

56 x 15 ml

140 x 2-7 ml

Vakum tabung ngumpulkeun getih

16 x 100 ml

NO.9 Maneuh-sudut rotor

(Cocok pikeun DD-6000)

12 x 15 ml

6000 rpm

5120xg

6 x 50 ml


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami