• lab-217043_1280

Sajarah

IN2006

Perusahaan indung LuoRon Shengshihengyang didirikan.
Pangadegna ngamimitian perusahaan kalayan impian.Anjeunna nyalira dina waktos éta, kedah ngalakukeun sadayana nyalira.

TAUN 2007

Pausahaan tumuwuh sarta jadi leuwih staffed.

TAUN 2008

Lengkah ka hareup teu bisa eureun.Pangadegna babarengan ngadegkeun pabrik.Fokus kana panalungtikan, pamekaran, penjualan sareng jasa bahan bakar biologis.

TAUN 2011

Pabrik ieu dimekarkeun sarta skala ieu salajengna dimekarkeun.

TAUN 2012

Inovasi kontinyu, ékspansi kontinyu tina garis produk.

TAUN 2013

LuoRon mimiti damel sareng sababaraha alat médis & laboratorium anu kasohor sareng perusahaan mitra réagen.

IN2014-2016

LuoRon dilumangsungkeun jasa ngaropéa, hiji-eureun rencana ngayakeun.

2017

merek Luo Ron diadegkeun.

2018

Produk LuoRon asup ka pasar internasional.Bengkel ékspansi sareng ditingkatkeun ka 100000 kamar beberesih gradasi.

2019-2020

Masihan dukungan pinuh pikeun perang global ngalawan COVID-19.

2021

Urang terus maju.