• lab-217043_1280

Hotplate, LED, LCD digital hotplate

Fitur

• layar LED nembongkeun suhu

• Max.suhu nepi ka 550 ° C

• sirkuit kaamanan misah jeung hawa kaamanan tetep 580 ° C

• Kontrol hawa éksternal tiasa ku cara ngahubungkeun sénsor suhu (PT 1000) kalayan akurasi dina ± 0,5 ° C

• Kaca piring gawé keramik nyadiakeun kinerja alus teuing kimia-tahan jeung mindahkeun panas pang éfisiénna

• Peringatan "PANAS" bakal kedip-kedip upami suhu piring kerja di luhur 50 ° C sanajan hotplate dipareuman


Rincian produk

Tag produk

HP550-S

Hotplate LED

HP380-Pro

spésifikasi

spésifikasi HP550-S
Dimensi plat gawé 184x184mm (7 inci)
Bahan piring gawé Keramik kaca
Kakuatan 1010W
Daya pemanasan 1000W
Voltaseu 100-120 / 200-240V, 50 / 60Hz
Posisi pemanasan 1
rentang suhu pemanasan Suhu kamar-550°C, paningkatan 5°C
Kontrol akurasi plat gawé ± 10°C
Suhu kaamanan 580°C
tampilan suhu LED
Akurasi tampilan suhu ± 1°C
Sénsor hawa éksternal PT1000(± 0,5°C)
Peringatan pemanasan 50°C
Kelas panyalindungan IP21
Ukuran [W x D x H] 215 x 360 x 112 mm
Beurat 4,5 kg
Suhu sareng kalembaban anu diidinan 5-40 ° C, 80% RH
 

HP380-Pro

Hotplate digital LCD

HP550-S

Fitur

• Max.suhu pemanasan nyaéta 380 ° C

• LCD resolusi luhur mintonkeun suhu sabenerna

• Brushless DC motor bébas pangropéa

• panutup Aluminium kalawan piring gawé keramik, ngamungkinkeun pikeun mindahkeun panas saharita

• kontrol hawa éksternal mungkin kalawan sensor suhu PT1000

• kontrol hawa Digital kalawan max.suhu dina 380 ° C

spésifikasi

spésifikasi HP380-Pro
Dimensi plat gawé 140 x 140 mm
Kakuatan 510W
kaluaran pemanasan 500W
Voltaseu 100-120 / 200-240V 50 / 60Hz
tampilan suhu LCD
rentang suhu pemanasan Suhu kamar + 5°C - 380°C
Leuwih panas Protection 420°C
Akurasi tampilan suhu ± 1°C
Sénsor hawa éksternal PT1000 (akurasi ± 0,5°C)
Kelas panyalindungan IP21
Ukuran [W x D x H] 320x180×108mm
Beurat 2,2 kg
Suhu sareng kalembaban anu diidinan 5-40 ℃ 80% RH

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami