• lab-217043_1280

Badag volume centrifuge tube kalawan caps segel colokan 250ml 500ml

Tabung centrifugal cocog pikeun budaya sél, persiapan sampel dina mikrobiologi jeung biologi molekular laboratorium, volume badag pelestarian sampel, jsb bahan purity High, luyu jeung standar USP kelas-VI, steril, pirogen bébas, DNase, RNase jeung DNA, transparansi tinggi pikeun mastikeun yén sampel atawa endapanana jelas katempo, segel kedap, stabilitas centrifugal pikeun mastikeun kasalametan prosés pamaké.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Rincian produk

Awak tabung didamel tina polipropilén (PP) sareng panutup tabung didamel tina poliétilén dénsitas tinggi (HDPE), anu saluyu sareng standar USP kelas-VI.

◆ Desain kerucut, transparansi tinggi, garis skala hideung, ;

◆ Steril, euweuh pyrogens, euweuh RNase na DNase, euweuh DNA;

◆ Rentang suhu kasabaran: -86 ℃ -120 ℃;

250ml, 500ml botol centrifuge pikeun centrifugal kapasitas badag, gaya centrifugal maksimum 6000xg.

● Parameter produk

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Ukuran karton

Botol centrifuge

806001

250ml, sterilisasi, kantong

4 lembar/tas, 25 tas/ctn

55*40*34

806002

500ml, sterilisasi, kantong

2 lembar/tas, 20 tas/ctn

55*40*34


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami