• lab-217043_1280

LCD Digital Magnét, Hotplate Stirrer, Timer, runtuyan 340 derajat

340 °C magnét hotplate stirrers ngawengku sakabéh standar kaamanan ngarah jeung fitur keur betah unggulan pamakéan sarta ongkos-éféktif.Éta téh loba dipaké dina sintésis kimiawi, analisis fisik jeung kimia, bio-farmasi, jsb.

Fitur

• Brushless DC motor bébas pangropéa sarta ledakan-buktina

• kontrol hawa Digital kalawan max.suhu dina 340 ° C

• kadali speed Digital kalawan max.speed nepi ka 1500 rpm

• Max.kuantitas aduk H2O dina 20L

• sirkuit kaamanan nyadiakeun panyalindungan overheating

• Peringatan "PANAS" bakal kedip-kedip upami suhu piring langkung luhur 50 ° C sanajan hotplate dipareuman.

• Wide range timer fungsi ti 1min ka 99h59min (MS-H-ProT wungkul)

• Résolusi luhur tampilan LCD nembongkeun suhu jeung speed sabenerna (MS-H-ProT mintonkeun waktu ogé)

• Kontrol hawa éksternal tiasa ku cara ngahubungkeun sénsor suhu (PT 1000) kalayan akurasi dina ± 0,2 ° C

• plat karya stainless steel kalawan palapis keramik nyadiakeun kinerja kimia-tahan alus

• fungsi Jauh nyadiakeun kadali PC jeung pangiriman data

• A rupa-rupa asesoris sadia


Rincian produk

Tag produk

MS-H-ProT

LCD Digital Magnét
Hotplate Stirrer kalawan Timer

MS-H-Pro+

LCD Digital Magnét
Hotplate Stirrer

212

MS-HS

Magnét Hotplate Stirrer

212

Fitur

• pangropéa bébas brushless DC motor

• Max.suhu nepi ka 340 ° C

• speed aduk nepi ka 1500 rpm

• plat karya stainless steel kalawan palapis keramik nyadiakeun kinerja kimia-tahan alus

• sirkuit kaamanan nyadiakeun panyalindungan overheating

• A rupa-rupa asesoris sadia

MS-H-ProA

LCD Digital Magnét Hotplate Stirrer

Anyar pemanasan magnét stirrer kalawan plat gawé aluminium, sanggup pemanasan gancang sarta stabilpemanasan ogé kontrol suhu tepat.Ampir kabéh standar kaamanan ngarah jeung fituranu kaasup pikeun punjul tur mangrupakeun ongkos-éféktif.Éta loba dipaké dina sintésis kimiawi,analisis fisik jeung kimia, bio-farmasi, jsb.
212

Fitur

• kontrol Digital kalawan max.suhu dina 340 ℃, max.speed nepi ka 1500 rpm

• plat gawé alloy aluminium kalawan pesawat datar nyadiakeun perfermance pemanasan gancang, sarta kasaluyuan kuat kalawan sagala rupa peti pemanasan sarta blok pemanasan

• tampilan LCD-resolusi luhur nembongkeun hawa sabenerna sarta speed

• PID controller ensures prosés pemanasan tepat tur ajeg

• Kontrol suhu éksternal tiasa ku cara nyambungkeun sénsor suhu (PT 1000) kalayan akurasi dina ± 0,2 ° C • Motor Brushless DC ngamungkinkeun kadali laju anu langkung kuat.

• Tilu mode pemanasan pikeun dipilih (pemanasan gancang, pemanasan baku sarta pemanasan stabil)

• fungsi kadali jauh ngaliwatan panganteur RS232 nyadiakeun kontrol PC jeung pangiriman data

Kaamanan

Anyar pemanasan magnét stirrer kalawan plat gawé aluminium, sanggup pemanasan gancang sarta stabilpemanasan ogé kontrol suhu tepat.Ampir kabéh standar kaamanan ngarah jeung fituranu kaasup pikeun punjul tur mangrupakeun ongkos-éféktif.Éta loba dipaké dina sintésis kimiawi,analisis fisik jeung kimia, bio-farmasi, jsb.
212

spésifikasi

spésifikasi MS-H-ProA
Dimensi plat gawé φ135mm (5 inci)
Bahan piring gawé alumunium
Jenis motor Brushless DC motor
rentang suhu pemanasan Suhu kamar -340 ℃, paningkatan 1 ℃
Akurasi tampilan suhu ± 0,1 ℃
kakuatan pemanasan 600w
Rentang laju resolusi 100-1500rpm ± 1rpm
Max.kuantitas aduk [H2O] 20L
tampilan speed LCD
tampilan suhu LCD
Input rating motor 18w
Kaluaran rating motor 10w
Max.bar magnét[panjangna] 80 mm
Akurasi kontrol suhu ± 1°C(<100℃) ±1%(>100℃)
Sénsor hawa éksternal PT1000 (akurasi ± 0,2 ℃)
Perlindungan suhu luhur 420 ℃
Peringatan "panas". 50 ℃
Panyambung data RS232
Kelas panyalindungan IP21
Voltaseu 100~120/200-240V 50/60Hz
Kakuatan 650w
Ukuran [WxDxH] 280×160×100mm
Beurat 2,8 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami