• lab-217043_1280

Hotplate magnét stirrers 380 runtuyan gelar

Fitur

• Max.suhu pemanasan nyaéta 380 ° C

• LCD resolusi luhur mintonkeun suhu jeung speed sabenerna.

• Brushless DC motor bébas pangropéa

• panutup Aluminium kalawan piring gawé keramik, ngamungkinkeun pikeun mindahkeun panas saharita

• kontrol hawa éksternal mungkin kalawan sensor suhu PT1000

• kontrol hawa Digital kalawan max.suhu dina 380 ° C

• kadali speed Digital kalawan max.speed nepi ka 1500 rpm

• Max.kuantitas aduk H2O dina 5L


Rincian produk

Tag produk

HP380-Pro

LCD Digital Hotplate

MS6-Pro

LCD Digital Magnét Stirrer

MS-H380-Pro

LCD Digital Magnét Hotplate Stirrer

spésifikasi

spésifikasi

MS-H380 Pro

MS6-Pro

HP380-Pro

MS6-Pro

 

HP380-Pro

Dimensi plat gawé

140 x 140 mm

140 x 140 mm

140 x 140 mm

140 x 140 mm

 

140 x 140 mm

Bahan piring gawé

Panutup aluminium kalayan palapis keramik

Panutup aluminium kalayan palapis keramik

Panutup aluminium kalayan palapis keramik

Panutup aluminium kalayan palapis keramik

 

510W

Jenis motor

Brushless DC motor

Brushless DC motor

-

Brushless DC motor

 

500W

Posisi aduk

1

1

-

 

 

 

Max.kuantitas aduk [H2O]

5L

5L

-

 

 

 

Max.bar magnét[panjangna]

50 mm

40 mm

-

 

 

 

Rentang laju

200-1500 rpm

200-1500 rpm

-

 

 

 

tampilan speed

LCD

LCD

-

 

 

 

tampilan suhu

LCD

-

LCD

 

 

 

rentang suhu pemanasan

Suhu kamar + 5°C - 380°C

-

Suhu kamar + 5°C - 380°C

 

 

 

Leuwih panas Protection

420°C

-

420°C

 

 

 

Akurasi tampilan suhu

± 1°C

-

± 1°C

 

 

 

Sénsor hawa éksternal

PT1000 (akurasi ± 0,5°C)

-

PT1000 (akurasi ± 0,5°C)

 

 

 

Kontrol akurasi sensor

± 20 rpm

± 20 rpm

-

 

 

 

Kelas panyalindungan

IP21

IP21

IP21

 

 

 

Input rating motor

2.4W

2.4W

--

2.4W

 

100-120 / 200-240V 50 / 60Hz

Kaluaran rating motor

1.8W

1.8W

-

1.8W

 

LCD

Kakuatan

510W

10w

510W

10W

 

Suhu kamar + 5°C - 380°C

kaluaran pemanasan

500W

-

510W

100-120 / 200-240V 50 / 60Hz

 

420°C

Voltaseu

100-120 / 200-240V 50 / 60Hz

100-240V 50/60Hz

100-120 / 200-240V 50 / 60Hz

1

 

± 1°C

Ukuran [W x D x H]

320x180×108mm

320x180×108mm

320x180×108mm

 

320x180×108mm

 

Beurat

2,2 kg

2,2 kg

2,2 kg

 

2,2 kg

 

Suhu sareng kalembaban anu diidinan

5-40 ° C 80% RH

5-40 ° C 80% RH

5-40 ° C 80% RH

 

5-40 ° C 80% RH

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami