• lab-217043_1280

Micro Centrifuge tube 0.6ml 1.5ml 2ml 5ml

Consumable laboratorium, tube centrifugal leutik, ogé katelah tube EP, dipaké kalawan centrifuge mikro pikeun separation réagen renik, nyadiakeun alat anyar pikeun percobaan micromanipulation biologi molekular.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Fitur

Tilu jenis volume 0.6ml 1.5ml 2ml 5ml

Max RCF: 30000 xg

Rentang suhu -80 ℃ ~ 120 ℃

Kalulusan jelas gradasi dina awak kerucut

RNase-gratis, DNase-gratis jeung Nonpyrogenic

● Parameter produk

Rincian produk tabung centrifuge

Aplikasi: Ieu cocog pikeun ngumpulkeun, subpackage na centrifugation baktéri, sél, protéin, asam nukléat jeung sampel biologis lianna.
tékstur bahan: Polipropilén (PP)
ukuran: Ukuran baku, cocog pikeun centrifuges umum dina pasaran
Skala: Alat grinding dirancang kalayan skala jeung akurasi tinggi idéntifikasi volume.
Tembok jero: Tembok jero lemes pikeun mastikeun résidu low
Bahan atah: Impor bahan baku PP kualitas luhur, saluyu sareng standar USP
lalawanan suhu: Kisaran suhu kasabaran: - 80 ℃ - 121 ℃, teu aya deformasi saatos suhu luhur sareng tekanan tinggi
Desain: Desain inovatif ensures kalenturan alus, sealing tur kasaluyuan produk
gaya centrifugal: Bisa nanggung gaya centrifugal maksimum 30000g
Transparansi: Transparansi anu luhur, gampang dititénan tingkat cair nalika dianggo
Stabilitas: Cai mibanda stabilitas kimiawi alus sarta sipat antistatic
Bengkel: 100000 kelas bengkel bebas debu, pikeun mastikeun yén produkna teu aya sumber panas, teu aya éndotoksin, teu aya énzim DNA, teu aya énzim RNA, teu aya logam beurat, ion logam.

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Ukuran karton

15ml

801151

15ml, sterilisasi, kantong

25 lembar/tas, 20 tas/ctn

50*30*20

801152

15ml, sterilisasi, rak

50 lembar / rak, 10 rak / ctn

71*25*34

50ml

801501

50 ml, sterilisasi, kantong

25 lembar/tas, 20 tas/ctn

55.5*40*34

801502

50ml, sterilisasi, rak

25 lembar / rak, 20 rak / ctn

63*43*36

0,6 ml

801141

0,6 ml, karung

500 lembar/tas, 2 tas/kotak, 10 kotak/ctn

69.5*24*33

1,5 ml

801161

1,5 ml, kantong

500 lembar/tas, 1 tas/kotak, 10 kotak/ctn

69.5*24*33

2 ml

801181

2 ml, karung

500 lembar/tas,, 10 tas/ctn

60*32*30

5ml

801182

5 ml, karung

200 lembar/tas, 15 tas/ctn

60*32*30


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami