• lab-217043_1280

Non-Filter Universal Fit Pipet Tip, Tip Pipet

LuoRon universal fit pipette tips dirancang pikeun nyadiakeun fit dipercaya pikeun paling merek pipette utama, pipet tips dijieun tina kelas médis polipropilén (PP).Kabéh Consumables Pipet Tips dihasilkeun otomatis ku canggih 100000 bengkel purifikasi kelas.Cai mibanda téhnologi suntik molding dewasa sarta téhnologi design kapang bebas.Kinerja produkna langkung unggul, sareng cocog sareng saluran tunggal sareng pipette multi-saluran tina kalolobaan merek, sapertos Gilson,Eppendorf,Sartorius (BioHit) Dlab….,

Tip pipette fit Universal kami nutupan sagala ukuran, 10ul, 20ul, 50ul, 100ul, 200ul, 300ul, 1000ul, 1250ul… tips panjang, tips bold..jeung boga kelir béda, tips pipette jelas, tips konéng, tips bule.

LuoRon mangrupikeun panyayogikeun solusi penanganan cairan OEM atanapi ODM, bahan konsumsi laboratorium, Pikeun langkung seueur ngeunaan solusi OEM, hubungi kami sales03@sc-sshy.com.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Rincian produk

.Tips pipette nyaéta bahan polipropilén (PP) kelas médis kualitas luhur,

.No sumber panas, euweuh endotoxin, euweuh énzim DNA, euweuh énzim RNA

témbok jero .Smooth, résidu cair minimal

.-80c-121c rentang panas-resisting, euweuh deformasi dina suhu luhur sarta tekanan tinggi

.Skala ieu jelas ditandaan ku transparansi alus.

.Tips pipet anu Super hidrofobik, unsur filter hidrofobik ngabentuk panghalang kuat pikeun aerosol, ngaleungitkeun résiko kontaminasi silang antara sampel jeung pipette.

.Optimize ukuran pori pikeun mastikeun nyerep sampel lemes

.The design anyar ensures kalenturan alus, sealing tur kasaluyuan

tékstur bahan: Polipropilén (PP)
ukuran: Ukuran baku, cocog pikeun pipettes umum dina pasaran
Tembok jero: Tembok jero lemes pikeun ngirangan sésa cair sareng mastikeun katepatan nyeuseup
Bahan atah: Impor bahan baku PP kualitas luhur, saluyu sareng standar USP kelas VI
unsur saringan: Unsur filter kualitas luhur, UHMWPE murni, téhnologi processing unik
Hydrophobicity: Super hidrofobik, unsur filter hidrofobik ngabentuk panghalang padet pikeun aerosol, ngaleungitkeun nurésiko kontaminasi silang antara sampel sareng pipette
aperture: Optimalkeun ukuran pori pikeun mastikeun nyerep sampel lemes
lalawanan suhu: Kisaran suhu kasabaran: - 80 ℃ - 121 ℃, teu aya deformasi saatos suhu luhurjeung tekanan tinggi
Téknologi: téhnologi molding grinding super rupa, tanpa agén release kapang, ensures kualitas produk hadé
Desain: Desain inovatif ensures kalenturan alus, sealing tur kasaluyuan produk
Bengkel: Taya sumber panas, euweuh endotoxin, euweuh énzim DNA, euweuh énzim RNA
Transparansi: Cai mibanda transparansi alus tur merenah pikeun niténan tingkat cair nalika maké
Toleransi: Ieu bisa dipaké pikeun nyerep rupa pangleyur organik
spésifikasi: spésifikasi lengkep, 10ul, 10ul lengthening, 20ul, 100ul, 200ul, 200ul thickening, 300ul,1000ul, 1000ul panjang tambahan (1250ul);kantong jeung kotak sterilization, unsur filter, tips pipette adsorption low.

● Universal Fit Non-disaring pipette tips 10ul

tips 10ul

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Diménsi karton

 

 

10 μL

LR800101

Kantong dasar

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

44*26*19

 

 

LR800103

Sterilisasi kotak

96 lembar / kotak, 50 kotak / kotak

50*35*29

 

 

LR800104

kantong adsorption low

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

44*26*19

 

 

LR800106

Sterilisasi adsorption rendah

96 lembar / kotak, 50 kotak / kotak

50*35*29

 

 

LR800111

Sterilisasi tumpukan

960 lembar / tumpukan, 10 tumpukan / kasus

46*25*27

 

 

LR800113

Stack sterilization kalawan adsorption low

960 lembar / tumpukan, 10 tumpukan / kasus

-

 

 

10 μL Panjang tambahan

800301

Kantong dasar

500 pcs/bag, 20 bags/cn

44*26*19

 

800303

Sterilisasi kotak

96pcs / rak, 50 rak / cn

50*35*29

 

800304

kantong adsorption low

500 pcs/bag, 20 bags/cn

44*26*19

 

800306

Sterilisasi adsorption rendah

96pcs / rak, 50 rak / cn

50*35*29

 

800311

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

-

 

800313

Stack sterilization kalawan adsorption low

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

-

 

● universal Fit Non-disaring pipette tips 200ul

tips 200ul yellow

200ul tips

800201

Kantong dasar

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

60*32*30

800203

Sterilisasi kotak

96pcs / rak, 50 rak / cn

49*40*28

800204

kantong adsorption low

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

62*32*32

800206

rak adsorption low, sterilisasi

96pcs / rak, 50 rak / cn

49*40*28

800211

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

800213

Stack sterilization kalawan adsorption low

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

200μL Tip Kandel

800601

Kantong dasar

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

60*32*30

 

800603

Sterilisasi kotak

96pcs / rak, 50 rak / cn

49*40*28

 

800604

kantong adsorption low

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

62*32*32

 

800606

rak adsorption low, sterilisasi

96pcs / rak, 50 rak / cn

49*40*28

 

800611

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

 

800613

Stack sterilization kalawan adsorption low

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

46*30*27

 

200ulEkstra panjangtips

801101

Kantong dasar

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

49*40*28

801103

Sterilisasi kotak

96pcs / rak, 50 rak / cn

49*40*28

801104

kantong adsorption low

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

49*40*28

801106

rak adsorption low, sterilisasi

96pcs / rak, 50 rak / cn

49*40*28

801111

Sterilisasi tumpukan

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

 

801113

Stack sterilization kalawan adsorption low

960pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

 

● Universal Fit Non-disaring pipette tips 1000ul

tips 1000ul

1000 μL

800401

Kantong dasar

1000 lembar / kantong, 5 kantong / kotak

70*25*34

 

800403

Sterilisasi kotak

96pcs / rak, 50 rak / cn

60*53*30

 

800404

kantong adsorption low

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

70*25*34

 

800406

Sterilisasi adsorption rendah

96pcs / rak, 50 rak / cn

60*53*30

 

800411

Sterilisasi tumpukan

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28

 

800413

Stack sterilization kalawan adsorption low

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28

 

● Universal Fit Non-disaring tips pipet 1250ul

tips 1250ul

1250 μL

800501

Kantong dasar

1000 lembar / kantong, 5 kantong / kotak

70*25*34

800503

Sterilisasi kotak

96pcs / rak, 50 rak / cn

60*53*30

800504

kantong adsorption low

1000 lembar / kantong, 20 kantong / kotak

70*25*34

800506

Sterilisasi adsorption rendah

96pcs / rak, 50 rak / cn

60*53*30

800511

Sterilisasi tumpukan

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28

800513

Stack sterilization kalawan adsorption low

4800pcs / tumpukan, 10 tumpukan / cn

44*29*28


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami