• lab-217043_1280

PCR 8-Strip tube kalawan strip-caps misah

Consumables pikeun percobaan PCR dina biologi molekular loba dipaké dina genetika, biokimia, kawedukan, ubar jeung widang séjénna, teu ngan dipaké dina separation gén, kloning jeung analisis runtuyan asam nukléat jeung panalungtikan dasar séjénna, ogé bisa dipaké pikeun diagnosis kasakit atawa dimana aya DNA jeung RNA, utamana kalawan PCR / qPCR / real-time PCR jeung percobaan séjén.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Rincian produk

100.000-grade produksi bengkel bébas lebu, ngagunakeun polipropilén bersih (PP) impor médis-grade

> sealing alus teuing, nalika panutup tabung PCR 8 Strip jeung tube PCR 8 Strip ditutup, nyegah polusi, sarta gampang pikeun muka panutup

> Cocog jeung alat PCR modul pakait

> Cocog jeung 0.1ml / 0.2ml 8 baris pipe atawa 96-sumur plat

> panutup datar bisa hadé cooperate kalawan qPCR percobaan

> Henteu aya énzim DNA, henteu aya énzim RNA, henteu aya pirogen

Transparan sareng bodas dua spésifikasi masing-masing pikeun PCR biasa sareng réaksi qPCR

· Desain tube low (0.1ml) ngurangan polusi disababkeun ku kondensasi, cocog pikeun percobaan insulasi sapeuting, ngurangan évaporasi solusi réaksi, sarta ngaronjatkeun inténsitas transmisi sinyal fluoresensi dina qPCR.

· Volume maksimum tube pondok (0.1ml) nyaeta 150ul, sarta tube senior (0.2ml) nyaeta 250ul

· Autoclavable (121 ℃, 20min) tube PCR8 bodas sacara efektif tiasa nyegah gangguan sinyal, ningkatkeun inténsitas sinyal sareng ningkatkeun efisiensi ékspérimén

· Bungkus dina kantong ziplock

● Parameter produk

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Jumlah total

8 strip tabung PCR (tipe A)

LR802002

0.2ml PCR 8-tabung, panutup datar, transparan

125 lembar / kantong, 10 kantong / kotak

1250

LR802003

0.2ml PCR panutup 8-tube, panutup datar, transparan

125 lembar / kantong, 10 kantong / kotak

1250

LR802005

0.1ml PCR 8-tabung, panutup datar, transparan

125 lembar / kantong, 10 kantong / kotak

1250

LR802006

0.1ml PCR 8-tabung, bodas

125 lembar / kantong, 10 kantong / kotak

1250

8 strip tabung PCR (tipe B)

LR802022

0.2ml PCR 8-tabung, panutup datar, transparan

125 lembar / kantong, 10 kantong / kotak

1250

LR802024

0.1ml PCR 8-tabung, panutup datar, transparan

125 lembar / kantong, 10 kantong / kotak

1250

LR802025

0.1ml PCR 8-tabung, bodas

125 lembar / kantong, 10 kantong / kotak

1250


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami