• lab-217043_1280

PCR 96 Sumur plat nganggo atanapi henteu nganggo rok

Produk LuoRon mangrupikeun anu pangsaéna di pasar kusabab seueur alesan anu saé pasti piring PCR kami henteu aya pengecualian.Pelat sumur PCR 96 ieu dirarancang pikeun efisiensi anu luhur dina rupa-rupa aplikasi PCR sareng urutan.

LuoRon non-skirted pelat PCR nawarkeun rentang lega kasaluyuan jeung lolobana thermo cyclers umum dina pasaran, semi-skirted pelat PCR nawarkeun rigidity hadé,.Di handap ieu, urang bakal nyorot sababaraha fitur tina piring PCR ieu.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Rincian produk

Dijieunna tina polipropilén kelas médis (PP)

> cocog pikeun modul 96-sumur baku, mastikeun luyu jeung produksi baku kualitas luhur, uniformity alus hasil eksperimen, témbok tube ipis jeung seragam, pikeun mastikeun laju mindahkeun panas sarta sampel.produk nu bisa dipanaskeun merata, ngagunakeun 8/12 strip panutup tube atanapi sealing pilem plat

> Cocog jeung 0.1ml / 0.2ml modul siklus termal

> Henteu aya énzim DNA, henteu aya énzim RNA, henteu aya pirogen

● Parameter produk

Kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Diménsi karton

piring PCR

LR802013

0.2ml, 96 ogé plat PCR, Non Rok, bodas, Taya percetakan

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802014

0.1ml, 96 sumur PCR plat, Non Rok, Jelas, Taya percetakan

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802015

0.1ml, 96 ogé plat PCR, Non Rok, bodas, Taya percetakan

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802016

0,2ml, 96 ogé plat PCR, Satengah Rok, jelas, percetakan

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802017

0.2ml, 96 sumur PCR plat, Non Rok, Jelas, Printing

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802019

0.1ml, 96 ogé plat PCR, Non Rok, Jelas, percetakan

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802020

0.1ml, 96 ogé plat PCR, Non Rok, bodas, percetakan

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802034

0,1ml, 96 ogé plat PCR, Satengah Rok, jelas

(Roche)

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802035

0.1ml, piring PCR 96 sumur, Rok Satengah, bodas(Roche)

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802040

0.1ml, 96 sumur plat PCR, Satengah Rok, Jelas(pikeun ABI)

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802041

0.2ml, 96 sumur plat PCR, Satengah Rok, Jelas(pikeun ABI)

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802045

0,1ml, 96 ogé plat PCR, Rok pinuh, jelas

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15

LR802046

0.1ml, piring PCR 96 sumur, Rok pinuh, bodas,

10pcs/tas, 50pcs/cn

29*26*15


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami