• lab-217043_1280

Palastik Erlenmeyer Flask kalawan cap curhat

The erlenmeyer flask téh cocog pikeun budaya garis sél jeung sarat tinggi pikeun oksigén, sarta ogé bisa dipaké pikeun budaya baktéri, fungi jeung sél sato jeung tutuwuhan dina gantung.Dibandingkeun sareng kolés budaya, piring sareng kolés puteran, peryogi langkung seueur padamelan.Ieu mangrupa alat budaya sél ekonomis, sarta mangrupa pilihan idéal pikeun persiapan sedeng, Pergaulan jeung neundeun, PETG / PE transparan luhur téh teguh sarta henteu gampang pikeun megatkeun, nu bisa ngurangan bahaya disumputkeun kaamanan pribadi.Ieu mangrupakeun pilihan idéal pikeun oyag aplikasi budaya.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Parameter produk

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Diménsi karton

labu Erlenmeyer

LR803125

125ml labu kocok segitiga kalayan tutup liang hawa

1 / kantong, 50 kantong / kotak

43*36*21

LR803250

250ml labu kocok segitiga kalayan tutup liang hawa

1 / kantong, 50 kantong / kotak

56*46*22

LR803500

500ml labu kocok segitiga kalayan tutup liang hawa

1 / kantong, 25 kantong / kotak

42*42*30

LR803200

1000ml labu kocok segitiga kalayan tutup liang hawa

1 / kantong, 25 kantong / kotak

55*54*35


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami