• lab-217043_1280

Pipet serologis, pipet plastik

Pipet serologis ogé katelah pipette disposable, utamana dipaké pikeun akurat ngukur volume tangtu cairan.Éta kedah dianggo sareng Pipet anu cocog.

bahan manufaktur loba dipaké pikeun polystyrene, kaca, jeung sajabana, aya utamana 7 spésifikasi kapasitas, mungguh 1.0ml, 2.0ml, 5.0ml, 10.0ml, 25.0ml, 50.0ml, , sajaba awak tube kalawan tanda calibration precision béda , Kalawan cingcin warna béda pikeun cirian spésifikasi kapasitas béda, gampang pikeun ngaidentipikasi sarta ngagunakeun jam gawé;Tungtung bagian tina tabung ieu dilengkepan colokan filter, nu hadé bisa nyegah kontaminasi cross nalika nyerep sampel.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Fitur Produk Pipet Serologis

· Pipet sérum cocog pikeun panalungtikan biologis sapertos kultur jaringan sareng kultur sél.Dijieunna tina polystyrene anu transparan pisan sareng dibungkus dina kertas sareng kantong plastik sacara mandiri.spésifikasi béda tina pipette dibédakeun ku kelir béda.

· Teu aya pirogen, teu aya sitotoksisitas, teu aya hemolisis.

· Unsur filter poliolefin pikeun nyegah polusi.

· Taya DNase, euweuh RNase

● Parameter produk

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

 

pipet serologis

LR804001

Pipet 1 ml, 1 kali cetakan

50 lembar / kantong, 20 kantong / ctn

-

LR804002

Pipet 2 ml sakali

50 lembar / kantong, 20 kantong / ctn

-

LR804005

Pipet 5 ml, 1 kali cetakan

50 lembar / kantong, 4 kantong / ctn

-

LR804010

Pipet 10 ml, dicetak satu kali

50 lembar / kantong, 4 kantong / ctn

-

LR804025

Pipet 25 ml, cetakan sekundér

50 lembar / kantong, 4 kantong / ctn

-

LR804050

Pipet 50 ml, cetakan sekundér

25 lembar/tas, 4 tas/ctn

-


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami