• lab-217043_1280

Lempeng Budaya Sél TCT, handap datar & buleud

Numutkeun bentuk handap bisa dibagi kana handap datar tur handap buleud (tipe U jeung tipe piring budaya sél V), Sél biasana berbudaya dina handap datar, nu gampang pikeun niténan handapeun mikroskop, boga wewengkon handap jelas. , sarta jangkungna médium kultur sél relatif konsisten.Ku alatan éta, substrat datar umumna dipaké pikeun percobaan MTT, naha sél adherent atawa ditunda.Nilai absorbansi kudu diukur maké piring budaya datar-bottomed.perhatian husus kudu dibayar ka bahan.Label "Tissue Culture (TC) Diolah" pikeun ngasuh sél.

Pikeun sampel gratis mangga ngarasa bébas ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

● Éléktron Beam Sterilization

· Pangobatan plasma vakum

· Teu aya pirogen, teu aya éndotoksin

· Transparansi tinggi, 100% polystyrene murni

· Idéntifikasi angka angkatan produk, gampang pikeun ngalacak kualitasna

· Produk tiasa dibungkus dina kantong atanapi kurung

·DuPont teweiqiang bungkusan lebur panas, bungkusan mandiri, tahan lembab, tahan lembab, tahan cai

● Parameter produk

kategori

Nomer artikel

Ngaran Produk

spésifikasi pakét

Jumlah total

Diménsi karton

piring kultur sél TCT

LR803006

Budaya sél 6-Sumur plat

1 / kantong, 50 kantong / kotak

50

55*29*19

LR803012

Budaya sél 12-Sumur plat

1 / kantong, 50 kantong / kotak

50

55*29*19

LR803024

Budaya sél 24-Sumur plat

1 / kantong, 50 kantong / kotak

50

55*29*19

LR803048

Budaya sél 48-Sumur plat

1 / kantong, 50 kantong / kotak

50

55*29*19

LR803096

Budaya sél 96-Sumur plat

1 / kantong, 65 kantong / kotak

65

55*29*19


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami